Google+

Canikur Pro

Spørgsmål:

Godmorgen!

Jeg vil gerne have svar på, om der nogen som helst bivirkninger ved Canikur Pro hund?

Kan produktet bruges som dagligt kosttilskud til at stimulere hundens appetit?

Min lille Tibetanske Spaniel på 3 år har altid haft en ret sart mave og er meget lidt interesseret i al slags mad. Pelsen er fin, og hun holder vægten på 3,6 kg.

Normalt er hun glad, livlig, sjov og interesseret i alt. Men nu har hun været “stille” siden 4/1 og har lige haft nogle dage med opkastninger. Ingen mave/tarmproblemer iflg. dyrlægen d. 16/1. Blodprøven var normal, bortset fra væsketab. Derfor fik hun væske i.v. på dyrehospitalet + kvalmestillende medicin og Canikur Pro.

Hun er meget stille og uinteresseret i livet og vil ikke gå tur men nødtvungent gå ud i haven.

Nå, - det var en lille historie udsprunget af mine spørgsmål vedrørende Canikur Pro. Jeg kan godt lide jeres hjemmeside.

Svar:

Dejligt at høre at du er glad for vores hjemmeside – men jeg håber snart at din hund får det bedre, det lyder ikke godt!

Der er ingen kendte bivirkninger ved Canikur Pro, og Canikur Pro er også registreret til at blive brugt ved kronisk diarré. Der er med andre ord ikke problemer med at bruge det i en længere periode, evt. permanent hvis det er ”tricket” der får maven til at fungere for din hund. Men Canikur Pro indeholder ikke noget appetitstimulerende, og kan derfor ikke bruges til dette formål (Canikur Pro genopretter den normale balance i tarmen ved diarré – hvilket Canikur Pro til gengæld fungerer rigtig godt til). Hvis man vælger at give Canikur Pro i en længere periode, skal man selvfølgelig være sikker på at man ikke dækker over en anden medicinsk årsag til ubalancen i tarmen, men du har jo netop fået hende grundigt undersøgt på hospitalet.

Du kunne også prøve at give hende en mave-tarm skånekost. Det kunne f.eks. være Specifics foder der hedder Specific Digestive Support CID, det kunne være at det så slet ikke var nødvendigt at give Canikur Pro.

Specific Digestive Support CID er et foder der er udviklet til hunde med sarte maver, og det er også udviklet til at de får dette foder permanent og som eneste energikilde (hvis en hund har sart mave, så er det vigtigt at den ikke får andre ”snacks”/godbidder, det kan de som regel ikke tåle). Langt de fleste hunde med sarte maver, kommer til at fungere rigtig godt, når de bliver fodret udelukkende med dette foder, men det er vigtigt at diæten holdes strikt, og at man også får det kommunikeret ud til omgivelserne, så (lidt for) godhjertede gæster ikke lige giver en lille snack/godbid – for ofte skal der meget lidt til at slå mave ud af kurs hos disse hunde.

Er hun en meget småt-spisende dame, så kan du evt. blande lidt vådfoder i hendes mad (det skal selvfølgelig også være skånekost – hedder Specific Digestive Suppport CIW).

Håber dette kunne hjælpe dig, har du flere spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at vende tilbage. Fortsat god weekend.

Seneste artikler

Hvad er kastration? Ved kastration fjernes begge testikler kirurgisk. Hunden kan kastreres allerede fra to måneders alderen, uden risiko for dens...
Under fødslenDet er en god idé at placere hvalpene i en varm kasse under selve fødslen, for at forhindre at tæven kommer til at skade dem. Kassen...
Hvor lang tid er tæven drægtig?Længden af drægtigheden afhænger af, hvornår tæven har ægløsning. Hanhundens spermier er befrugtningsdygtige...

Kosttilskud til mave/tarm-problemer hos hund