Google+

Om Netdyrlæge.dk - din dyrlæge på nettet

Netdyrlæge.dk er en familieejet side, der er stiftet af dyrlægerne Thea og Kristian Kamstrup i 2004, og vi har været online siden. Vi er begge uddannet fra den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole på Frederiksberg, og vi har begge beskæftiget os professionelt med hunde og katte. Vores interesse for formidling blev grundlagt allerede på dyrlægestudiet, hvor vi underviste dyrlægestuderende fra yngre årgange. 

omos

Vores mål er en god og overskuelig hjemmeside, hvor viden er let tilgængelig og skrevet i et forståeligt sprog.

Det kan være svært at huske alt hvad dyrlægen har sagt under konsultationen. Derfor vil vi gerne hjælpe dyreejere til mere information om den diagnosticerede sygdom, og svar på eventuelle spørgsmål der måtte rejse sig når man kommer hjem.

Husk at hjemmesiden ikke kan erstatte kontakt til din dyrlæge, men udelukkende supplere din viden om din hund eller kats sygdom. Vi håber du finder hvad du søger, ellers er du velkommen til at e-maile os forslag til emner. Vi svarer ikke direkte på henvendelser om syge dyr.

 

Virksomhedsoplysninger:

Netdyrlæge.dk er stiftet i 2004 og er et registreret varemærke.

Netdyrlæge.dk - din dyrlæge på nettet ®

Juridisk adresse (ikke returadresse):

Netdyrlæge.dk - din dyrlæge på nettet

Skovhuskrogen 11

DK-3500 Værløse

CVR: 32048161

Copyright:

De fleste illustrationer på Netdyrlæge.dk er af Illustrator Birde Poulsen

Alle illustrationer af organer og alle artikler er copyright © Netdyrlæge.dk - din dyrlæge på nettet.

Illustrationer er © enten Birde Poulsen eller Netdyrlæge.dk - din dyrlæge på nettet.

Ansvarsfraskrivelse:

Siden er ikke ment som alternativ til at besøge din egen dyrlæge for at få en diagnose. Det er ment som et supplement til dig, hvis du kommer hjem og gerne vil læse mere om en sygdom dit dyr har fået diagnosticeret. Netdyrlæge.dk - din dyrlæge på nettet, fraskriver sig ethvert ansvar for skader opstået som følge af brug denne sides oplysninger. I alle tvivlstilfælde og ved akut opstået sygdom, kontakt din egen dyrlæge. Læs Betingelser for brug af siden...