Google+

Bayvantic

Spørgsmål:

Hej. Jeg har en langhåret blandingshund der i ca. 2 år har haft lopper, og jeg har ikke kunne gøre ham loppefri. Jeg har prøvet rigtig mange produkter på ham uden held. Hvilket produkt kan du anbefale mig at bruge til min hund af dine produkter? Jeg bor på landet og kommer derfor rigtig meget i skov strand og eng. Håber at høre snart fra dig. Hejsa.

Svar:

Når din hund har lopper, og du også kommer i skoven, syntes jeg du skal vælge et produkt der også virker godt på flåter. Jeg vil derfor anbefale dig Bayvantic eller Prac-tic. Hvis din hund også bader, når det bliver lidt varmere i vejret (du skriver at du bor nær stranden), skal du vælge Prac-tic, som er det produkt der bedst bevarer sin effekt efter en tur i vandet. Er han plaget af mange flåter i sæsonen, skal du vælge Bayvantic.

Når din hund nu er inficeret med lopper, vil jeg ikke anbefale dig Program Vet, da Program Vet ikke dræber voksne lopper, men udelukkende gør dem sterile. Program Vet har desuden ikke effekt overfor flåter.

Bemærk at udelukkende hvilket præparat du vælger, så tager det 4-6 måneder (!) at komme af med lopper igen, da loppeæg og –larver kan overleve i op til et halv år. Så det er vigtigt at du vedholdende behandler hver 4. uge i minimum 4 måneder – og helst i 6 måneder. Du vil dog sandsynligvis ikke registre lopperne de sidste måneder, da de fleste lopper rimeligt hurtigt bliver slået ihjel. Du bør også være opmærksom på om du f.eks. har en omstrejfende kat med lopper i nabolaget, eller anden kilde til reinfektion med lopper, for hvis du har behandlet mod lopper i 2 år burde han være loppefri! Vær også opmærksom på at alle spot-on præparater (dem til nakken), skal helt ned på huden, så man skal være omhyggelig med at få delt pelsen, så produktet ikke bliver hængende i pelsen.

Ha´ en god dag :)


Spørgsmål:

Min hun vejer mere end 40 kg men Bayvantic går kun til 25-40kg. Hvordan gør jeg det så?

Svar:

Når din hund vejer mere end 40 kg, bliver du nødt til at kombinere pipetterne. Vejer din hund f.eks. 55 kg skal du give én pipette der er beregnet til hunde på 25-40 kg, samt én pipette der er beregnet til hunde på 10-25 kg.

Seneste artikler

Forekomst: ** Hvad er Syringomyeli? Syringomyeli er en sygdom hvor cerebrospinalvæsken, der normalt ligger omkring hjernen og rygmarven, trænger...
Forekomst: ** Hvad er meningitis? Meningitis er en betændelse i hjernehinderne. Årsagen kan være bakterier, protozoer (encellede organismer) eller...
Hvad er hundesyge?Hundesyge er en meget smitsom virussygdom, der hovedsageligt rammer hundens lunger, fordøjelseskanal og nervesystem. Virus er i...

Kosttilskud til mave/tarm-problemer hos hund