Google+

Specific Hypoallergenic Treats CT-HY

Spørgsmål:

Vi er af dyrlægen blevet anbefalet at købe specific foder og godbidder til vores franske buldogg på 4 år der har fået allergi.

Er det ikke muligt at købe nogle tyggeben. Som måske indeholder det samme som foderet?

Er der noget du kan anbefale

Svar:

Hvis din hund lige har fået stillet diagnosen allergi, skal du holde en strikt diæt til den (altså udelukkende allergi foder og allergi godbidder, dvs. CT-Specific Hypoallergenic Treats CT-HY) i minimum 8 uger. Hvis det så er gået godt i de 8 uger, kan du prøve at give et tyggeben og se om han/hun reagerer på det. For der findes ingen hypo-allergene tyggeben (mig bekendt), ligesom Specific’s godbider. Men der er mindre risiko for at han/hun reagerer på tyggebenet, hvis du vælger et vegetarisk tyggeben, f.eks. Whimzees eller Veggie Dent. De tyggeben/tyggeting der er lavet af oksehud skal du holde dig langt fra, når du har en hund med allergi. Undersøgelser har nemlig vist, at de proteiner hunde med allergi hyppigst reagerer på er okse-proteiner. Så risikoen for at han/hun reagerer allergisk er altså mindre, hvis du vælger et vegetarisk tyggeben.

Så hvis din hund allerede har været i gang på Specific foderet i 8 uger, og det kører godt, så ville jeg anbefale dig at prøve enten Whimzees eller Veggie Dent tyggeben. Men husk at du kun må introducere én ny ting pr. uge, når du har en hund med allergi, for så ved du nemlig hvad han/hun reagere på, hvis der kommer en reaktion.

God aften!


Spørgsmål:

Hvor meget svinefedt er der i dette produkt? Min hund har haft betændelse i bugspytkirtelen og må derfor ikke få ret meget fedt.

Svar:

Specific Hypoallergen treats indeholder 12 g fedt (som er svinefedt) pr. 100g.

Kosttilskud til mave/tarm-problemer hos hund