Google+


RC Obesity Management

obesity-overvaegtsdiaet
royal-canin-obesity-management-cat-anbefalet-daglig-fodermaengde
royal-canin-obesity-management-cat-analyse
180,00 DKK
Spar: 45,00 DKK

Royal Canin Obesity Management er et slankefoder, som sørger for et langsomt og stabilt vægttab. Royal Canin Obesity Management har et højt indhold af protein, som sikrer en bedre smag og at tabet af muskelmasse holdes på et minimum i løbet af vægttabet. Foderet er sammensat på en måde, som giver din kat alt hvad den har brug for under vægttabet, samtidig med at kalorieindholdet er begrænset, således at din kat kan nå sin målvægt. Det er vigtigt at din kat spiser hele sin daglige ration. Du kan under produktbilleder se, hvad den anbefalede mængde foder til netop din kat er, således at den taber sig i et passende tempo. Det er en god idé at en dyrlæge vurderer, hvad din kats målvægt er, inden du skifter til Royal Canin Obesity Management

 

Når målvægten er nået, anbefales det at skifte til Royal Canin Neutered Young Male eller Young female, for at din kat holder sin optimale vægt. 

 

Royal Canin Obesity Management har et højt proteinindhold, som er med til at vedligeholde kattens muskelmasse under vægttabet.

 

Der er tilsat en øget mængde mineraler og vitaminer til Royal Canin Obesity Management, som opfylder din kats behov under vægttabet.

 

Royal Canin Obesity Management indeholder hydrolysat af krebsdyr og brusk, der kan hjælpe til at mindste de ledskader og -problemer, der ses i forbindelse med overvægt hos kat.

 

Omega 3 og Omega 6 er tilsat til Royal Canin Obesity Management, som giver din kat en blankere pels og sundere hud.

 

Obesity Management anbefales til overvægtige katte, hvor der er ønske om et stabilt og vedvarende vægttab. Foderet anbefales ikke til drægtige eller diegivende hunkatte, eller til killinger. 

 

Ingredienser

Tørret fjerkrækød, hvede, hvedegluten*, vegetabilske fibre, majsgluten, hydrolyseret animalske proteiner, animalsk fedt, roetrævler, mineraler, fiskeolie, psylliumfrø og skaller, hydrolysat af krebsdyr, tagetesekstrakt (luteinkilde), hydrolysat af brusk. 

*L.I.P. (Low Ingestible Protein): Udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed

 

Indhold

Royal Canin Obesity Management findes i poser a´ 1,5, 3,5 og 6 kg.

 

Foderpillens udseende

 

 

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

disableadd 100 0 string(3) "100" int(0) int(100) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: