Google+

Slankefoder

thumbnail37

RC Gastrointestinal High Fibre, 7,5 kg

Med højt fiberindhold til hunde med hård mave. 2/7,5/14kg.

749,00 DKK
specific_crd1_1,6-kg

Specific CRD-1 Weight Reduction

Til vægttab. 3x1,6/6/12 kg.

398,70 DKK
Spar: 44,30 DKK
specific_crd2_1,6-kg

Specific CRD-2 Weight Control

Til hunde der har let ved at tage på. 3x1,6/6/12 kg.

476,10 DKK
Spar: 52,90 DKK
specific_dog_dispaly_6x300_specialcare_crw1

Specific CRW-1 Weight Reduction

Vådfoder til hunden på slankekur. 6x300 g.

181,80 DKK
Spar: 20,20 DKK

 

Bemærk: Specific foder bestilt på hverdage inden kl. 10, afsendes samme dag.

SPECIFIC CRD-1 Weight Reduction blev "Bedst i test", da det tyske forbrugermargasin Öko-test i april 2011 testede 12 forskellige mærker af slankefoder til hunde, og var de eneste hundefoder der endte med resultatet "SEHR GUT".

Gode råd når din hund er på slankekur

  • Giv kun det foder, du har besluttet dig for at fodre med under slankekuren (vælg gerne slankekost, så bliver din hund mindre sulten og du er sikker på den får alle de vitaminer og næringsstoffer den har behov for).
  • Mål foderet til hele dagen op om morgenen, og tag herfra når du giver din hund mad i løbet af dagen.
  • Godbidder kan alene spolere en ellers rigtig god slankekur, hvis man ikke husker at regne kalorierne fra til de andre måltider. Hvis du vil give godbidder i løbet af dagen, så tag noget af foderet der er målt op om morgenen (se ovenstående punkt). På den måde bliver godbidderne regnet fra til måltiderne, uden du skal til at tælle kalorier.
  • Fordel gerne maden i 2-3 portioner. Det kan også være en god idé, at lade din hund arbejde for foderet. Du kan f.eks. fordele foderpillerne på græsplænen, så vil måltidet blive stukket ud, samtidig med at den bliver stimuleret mentalt og får brugt sin lugtesans.
  • At forbrænde flere kalorier virker lige så godt for dyrene, som for os mennesker. Se om du kan få mere motion ind i dagligdagen, måske en ekstra gåtur dagligt eller gåturen kunne blive lidt længere. Husk at al motion tæller med, også f.eks. leg og svømning.
  • Alle i familien skal være indstillet på at hunden skal slanke sig. Tag en snak i familien inden I starter på hundens slankekur, så alle er motiverede.
  • Får din hund mad andre steder? Nogle hunde er gode til at charmere sig til en snack hos naboen eller andre – det bør man selvfølgelig undgå når hunden er på kur.
  • Brug for noget ekstra lækkert at forkæle din hund med? Så findes SPECIFIC´s slankefoder også som paté (CRW). Husk at regne patén fra i dagens samlede kalorieregnskab.
  • Vej din hund en gang om ugen. Hvis du ikke selv har mulighed for at veje din hund, så tilbyder de fleste dyrlæger at du gratis kan komme og få vejet din hund.
  • Giv ikke op! Det tager lang tid at tabe sig, også for vores hunde.