Google+

Allergi

specific_cod-hy_2-kg

Specific Allergy Management Plus CΩD-HY

Foderallergi. Hydrolyseret lakseprotein og ekstra meget fiskeolie. 3x2 kg/7

685,80 DKK
Spar: 76,20 DKK
specific_dog_dispaly_6x300_specialcare_cdw

Specific CDW Food Allergy Management

Paté til hunde med . 6x300g.

181,80 DKK
Spar: 20,20 DKK
ct-hy-new-bag

Specific CT-HY Hypoallergenic Treats

Godbidden til hunden med allergi. 300g.

55,00 DKK
specific_cod_2-kg

Specific CΩD Omega Plus Support

Til hudproblemer. 3x2 kg/7 kg/ 3x4 kg

494,10 DKK
Spar: 54,90 DKK

 

Har din hund fået allergi?

 

Så gælder det om din hund ikke udsættes for de allergener den ikke kan tåle – hvilket er lettere sagt en gjort, især hvis din hund har allergi overfor noget i omgivelserne, så som pollen eller husstøvmider (kaldes for atopi).

 

Symptomerne fra allergi kan lindres gennem den rette behandling, som omfatter medicin, vask med beroligende og lindrende shampoo, men foderet spiller også en vigtig rolle.

 

Har din hund foderallergi?

 

Så skal du undgå at give din hund de proteiner, der giver din problemer. Dette kan gøres på to måder:

 

  1. Nye proteiner. Giv udelukkende din hund foder fra proteinkilder den ikke tidligere har fået. Hestekød og kartofler bliver ofte anbefalet.
  2. Hydrolyserede proteiner. Ved denne teknik nedbrydes proteinerne til små bestanddele, som er så små at kroppen ikke reagere allergisk på dem. Specific Allergy Management Plus CΩD-HY, Specific Food Allergy Management CDD-HY og Specific Hypoallergenic treats CT-HY indeholder hydrolyserede proteiner.

 

Har din hund atopi (allergi mod allergener i omgivelserne, f.eks. pollen eller husstøvmider)?

 

Det har vist sig at omega-3 og omega-6 fedtsyrer fra fiskeolie, styrker huden og er med til at lindre symptomerne fra allergi. Alle SPECIFIC´s diæter har et højt indhold af fiskeolie, men et par af allergidiæterne, har et ekstra højt indhold af fiskeolie (Specific Allergy Management Plus CΩD-HY og Specific Omega Plus Support CΩD).

 

Har du mistanke om at din hund har foderallergi?

 

Går din hund og klør sig, eller ryster på hoved på grund af irriterede ører - og har du en mistanke om at det kan skyldes foderet? Så har din dyrlæge måske forslået dig, at du prøve at foder med et allergifoder og se om symptomerne bliver mindre. Du skal være opmærksom på at det er meget vigtigt at din hund intet andet får i prøveperioden, hverken foder eller godbidder, og at det kræver tålmodighed – faktisk kan man først efter 8 uger være sikker på at man har se en eventuel positiv effekt af foderskiftet.

 

Bemærk:

Specific foder bestilt på hverdage inden kl. 10, afsendes samme dag.