Google+

Slankefoder

thumbnail37

RC Gastrointestinal High Fibre, 7,5 kg

Med højt fiberindhold til hunde med hård mave. 2/7,5/14kg.

749,00 DKK
fcd-l-7-kg-2018-650x72032

Specific Crystal Prevention Light FCD-L

Forebyggelse af blæresten hos katte med tendens til overvægt. 4x400 g, 3x2

150,30 DKK
Spar: 16,70 DKK
frd-6-kg-2018-650x72028-2

Specific FRD Weight Reduction

Slankefoder til voksne katte. 4x400 g, 3x1,6 kg, 6 kg

171,90 DKK
Spar: 19,10 DKK

Bemærk: Specific foder bestilt på hverdage inden kl. 10, afsendes samme dag.

 

Har din kat brug for at tabe sig?

Ligesom for os mennesker så gælder det om at forbrænde flere kalorier (mere motion), men det mest effektive er at indtage færre kalorier.

Med SPECIFIC´s slankefoder til katte er du sikker på at din kat for alle de vitaminer og næringsstoffer den har behov for, selv under en slankekur. Din kat får stadig et velsmagende foder, samtidig med at SPECIFIC FRD Weight Reduction giver en god mæthedsfornemmelse.

Vælger du at fodre med SPECIFIC FRD Weight Reduction, får du et foder der:

 • Har et lavt kalorieindhold, lavt fedtindhold men et højt fibreindhold.
 • Har et højt proteininhold. Proteiner giver en god mæthedsfornemmelse samtidig med at muskelmassen bevares.
 • Indeholder omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie, der bl.a. fremmer sunde og smidige led, giver sund hud og blank pels.
 • Indeholder L-carnitin som hjælper med at forbrænde fedt og vedligeholde muskelmassen.

Med andre ord, så er SPECIFIC FRD Weight Reduction et rigtig godt valg, hvis din kat skal tabe sig. Har din kat sukkersyge er SPECIFIC FRD Weight Reduction også det rigtige valg.

Har din kat tidligere haft problemer med krystaller i urinen, men har samtidig en tendens til overvægt, anbefaler vi SPECIFIC FCD-L Crystal Prevention Light.

Selv om din kat er på slankekur, kan du godt tillade dig at forkæle den med lidt ekstra lækkert. SPECIFIC FRW Weight Reduction findes nemlig også i en smagfuld paté.

Når det ønskede vægttab er opnået, anbefaler vi at du skifter din kat over på SPECIFIC FXD Adult, som har et moderat energiindhold, så idealvægten holdes.

Gode råd når din kat er på slankekur

 • Giv kun det foder, du har besluttet dig for at fodre med under slankekuren (vælg gerne slankekost, så bliver din kat mindre sulten og du er sikker på den får alle de vitaminer og næringsstoffer den har behov for).
 • Godbidder kan alene spolere en ellers rigtig god slankekur, hvis man ikke husker at regne kalorierne fra til de andre måltider. Hvis du vil give godbidder i løbet af dagen, så tag noget af foderet der er målt op om morgenen (se ovenstående punkt). På den måde bliver godbidderne regnet fra til måltiderne, uden du skal til at tælle kalorier.
 • Hvis din kat tømmer madskålen, så fordel gerne maden i 2-3 portioner. Mål foderet til hele dagen op om morgenen, og tag herfra når du giver mad i løbet af dagen.
 • At forbrænde flere kalorier virker lige så godt for dyrene, som for os mennesker. Se om du kan få mere motion ind i dagligdagen, leg gerne med din kat og få den til at løbe efter legetøj. Nogle katte er også glade for at løbe op og ned af et ”galop-træ”.
 • Alle i familien skal være indstillet på at katten skal slanke sig. Tag en snak i familien inden I starter på kattens slankekur, så alle er motiverede.
 • Får din kat mad andre steder? Nogle katte er gode til at charmere sig til en snack hos naboen eller andre – det bør man selvfølgelig undgå når katten er på kur.
 • Brug for noget ekstra lækkert at forkæle din kat med? Så findes SPECIFIC´s slankefoder også som paté (FRW). Husk at regne patén fra i dagens samlede kalorieregnskab.
 • Vej din kat en gang om ugen. Hvis du ikke selv har mulighed for at veje din kat, så tilbyder de fleste dyrlæger at du gratis kan komme og få vejet din kat.
 • Giv ikke op! Det tager lang tid at tabe sig, også for vores katte.