Google+

ProBiotic LIVE - Standart foderet med en ekstra dimension.

Kender du probiotika? Det er gavnlige bakterier der styrker immunforsvaret og tarmfloraen, lidt ligesom hvis du selv drikker en actimel drikkeyoghurt.

Din hund får en forbedret fordøjelse og bedre udnyttelse af næringsstofferne, når den får probiotika. Samtidig nedsættes din hunds risiko for at udvikle allergi og dens immunforsvar bliver styrket. Det er et ret imponerede stykke arbejde de små bakterier gør!

Probiotikaen som LIVE hundefoderet indeholder (Enterococcus faecium), er selvfølgelig testet og godkendt til hunde, så du er sikker på at få et foder af høj kvalitet.

For at din hund har den gavnlige effekt af probiotikaen, er det nødvendigt at din hund får tilstrækkeligt mange. Det har derfor taget producenten 10 år at udvikle foder med probiotika, der stadig indeholder minimum 1x109 levedygtige bakterier per kg foder, som det kræves for en dokumenteret effekt.

Resten af råvarerne i foderet har selvfølgelig samme høje kvalitet. Faktisk er alle råvare i LIVE hundefoder gennemgået den strenge godkendelse til menneskeføde. Risene der bliver anvendt er for eksempel ikke blot af rigtig god kvalitet, men er også vasket, så du er sikker på at der ikke er lagermider i foderet. Dette er ikke mindst vigtigt hvis du har en hund med allergi, da mange hunde med allergi også har allergi mod lagermider.