Google+


RC Urinary Moderate Calorie Cat

207,20 DKK
Spar: 51,80 DKK

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie er et foder, der er særligt fremstillet til katte med tendens til urinvejssten, samtidig med at kalorieindholdet er begrænset. Det betyder, at Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie med fordel kan anvendes i stedet for andre urinvejsdiæter, hvis din kat har problemer med at holde sin normalvægt. Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie kan også med fordel anvendes, hvis din kat normalt fodres med et kaloriereduceret foder, som eksempelvis Royal Canin Neutered Young Male eller Female. Har din kat ikke har problemer med at holde sin vægt, kan du med fordel anvende Royal Canin Urinary S/O eller Royal Canin Urinary S/O High Dilution i stedet. Disse diæter er også urinvejsdiæter, men er ikke energireducerede.  

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie kan med fordel anvendes til din kat resten af dens liv for at forebygge at struvit- og calciumoxalatkrystaller og urinsten dannes. Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie kan også anvendes i en kortere periode, hvis formålet er at opløse allerede dannnede struvitsten. Det er vigtigt, at du i den forbindelse konsulterer din dyrlæge, inden der skiftes væk fra Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie igen. 

Er din kat ved at være oppe i årene, bør du tjekke om den har en begyndende nyrelidelse. Er det tilfældet, anbefales Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie nemlig ikke. Du bør i stedet fodre med  en nyrediæt, såsom Royal Canin Renal, Royal Canin Renal Select eller Royal Canin Special. Kontakt din dyrlæge, hvis du er i tvivl om hvad der er det mest optimale for din kat.

 

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie er effektivt til at opløse allerede dannede struvitsten.  
Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie har nedsat kalorieindhold. Der tages således hensyn til din kats begrænsede behov for energi, samtidig med at der fores optimalt for at forebygge urinsten (urolithiasis). 
Da Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie fortynder urinen, sænkes koncentrationen af struvit- og calciumoxalatkrystaller. Det betyder, at risikoen for stendannelse mindskes. 
For at sænke forekomsten af krystaller i urinen, leder Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie til et ændret miljø i urinen, som mindsker dannelsen.

 

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie er velegnet til katte, der har behov for en kaloriereduceret diæt, samtidig med at der ønskes forebyggelse af krystaller og stendannelse i urinen. Derudover er Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie et godt valg, hvis struvitsten ønskes behandlet via kostomlægning. Det anbefales ikke at fodre med Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie, hvis din kat lider af en kronisk nyrelidelse, eller hvis den har en kredsløbslidelse. 

 

Ingredienser: 

Tørret fjerkræprotein, ris, hvedegluten*, majsmel, vegetabilske fibre, majsgluten, mineraler, animalsk fedt, hydrolyseret animalske proteiner, fiskeolie, sojaolie, frugto-oligosakkarider, æggepulver, hydrolysat af krebsdyr, tagetesekstrakt (luteinkilde)

*L.I.P. (Low Indigestible Protein): udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

 

Indhold: 

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie fås i poser a' 1,5, 3,5, 6 og 9 kg. 

 

Foderpillens udseende:  

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

disableadd 100 0 string(3) "100" int(0) int(100) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: