Google+


RC Urinary S/O Wet Morcels in Gravy Pouch Cat, 12 x 85 g

135,20 DKK
Spar: 33,80 DKK

Royal Canin Urinary S/O bider i sovs er et vådfoder, som særligt velegnet til katte med tilbagevendende blærebetændelse uden kendt årsag (idiopatisk cystitis). Derudover er Royal Canin Urinary S/O bider i sovs godt til katte med tilbagevendende blæresten af typen struvit eller calciumoxalat, samt til katte med eksisterende struvitsten, der ønskes opløst. 

Anvendes Royal Canin Urinary S/O bider i sovs til at opløse struvitsten eller i forbindelse med blærebetændelse hos din kat, er det vigtigt at du ikke skifter til andet foder, før du har aftalt det med din dyrlæge.

Har du en ældre kat med tilbagevendende blæresten eller blærebetændelse, anbefales det at du får undersøgt dens nyrefunktion. Mange ældre katte lider af nyresygdomme, og er din kats nyrer påvirket, er Royal Canin Renal, Royal Canin Renal Special eller Royal Canin Renal Select et bedre valg af foder. Snak med din dyrlæge om, hvad der er det mest optimale behandlingsforløb og det bedste foder for netop din kat. 

Royal Canin Urinary S/O vådfoder findes også paté.

 

Da Royal Canin Urinary S/O bider i sovs som vådfoder har et meget højt vandindhold, fortyndes din kats urin, hvilket er ønskværdigt ved idiopatisk cystitis. 
Royal Canin Urinary S/O bider i sovs opløser effektivt allerede eksisterende struvitsten.
Royal Canin Urinary S/O bider i sovs bidrager til et undermættet urinmiljø, som forebygger dannelsen af struvit- og calciumoxalatkrystaller.
Da urinen fortyndes af Royal Canin Urinary S/O bider i sovs, mindskes den samlede koncentration af struvit og calciumoxalat i urinvejene, hvilket forhindrer dannelsen af blæresten (urolithiasis). 

 

Royal Canin Urinary S/O bider i sovs er særligt egnet til katte med tilbagevendende blærebetændelse uden kendt årsag og negativ bakteriel dyrkning. Derudover anbefales Royal Canin Urinary S/O bider i sovs til katte med allerede eksisterende struvitsten, samt tilbagevendende problemer med struvit- og calciumoxalatsten. Foderet bør ikke anvendes til katte med nedsat nyrefunktion eller kredsløbssygdom. 

 

Ingredienser: 

Kyllinge- og svinekød, kyllingelever, majsmel, tørret æggehvide, solsikkeolie, cellulose, fiskeolie, mineraler, taurin, hydrolysat af krebsdyr, tagetesekstrakt (rig på lutein), spormineraler (inkl. kelaterede spormineraler), vitaminer.

 

Indhold: 

Royal Canin Urinary S/O bider i sovs fås i pakker a' 12x85g. 

Læs mere...
Produktvariant:
disableadd 0 0 int(0) int(0) int(0) bool(true)
På fjernlager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Forventes på lager indenfor 3-6 hverdage.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: