Google+


RC Vital Renal Beef Thin Slices in Gravy Pouch Cat, 12x85g

renal-beef
royal-canin-renal-vaadfoder-okse-cat-grafik
royal-canin-renal-vaadfoder-cat-grafik
royal-canin-renal-vaadfoder-okse-cat-anbefalet-daglig-fodermaengde
royal-canin-renal-vaadfoder-okse-cat-analyse
177,65 DKK
Spar: 31,35 DKK

Royal Canin Renal med oksekød er et vådfoder til katte, som lider af en nyresygdom. Royal Canin Renal med oksekød er sammensat på en måde, som gør det velegnet til katte med kronisk nyrelidelse (CRF, Chronic Renal Failure), samt til katte med tilbagevendende urinsten (calciumoxalatsten, urat- og cystinsten). Grundet indholdet i Royal Canin Renal med oksekød kan det også anvendes til katte med leverkuller (hepatisk encephalopati). Da det ofte er ældre katte med nedsat appetit, som har nyrelidelser, er der særligt fokus på, at Royal Canin Renal med oksekød smager godt for katte. 

Det er vigtigt, at du i samråd med en dyrlæge fastsætter, hvor lang tid din kat skal fodres med Royal Canin Renal med oksekød, oftest minimum 6 måneder. For nogen katte kan det være nødvendigt at skifte permanent til en nyrediæt, fordi der er sket irreversible skader på nyrerne. Dette gælder især katte med diagnosen CRF. 

Royal Canin Renal findes også som tørfoder, og Royal Canin Renal vådfoder findes, udover med oksekød, også med tun- og kyllingesmag

 

Royal Canin Renal med oksekød er fremstillet, så det belaster nyrerne mindst muligt. Dette er gjort ved at sænke indholdet af fosfor, som kan være skadeligt for nyrerne, samt ved at tilsætte antioxidantkomplekser. 

 

For at nedsætte den arbejdsbyrde, som nyrerne udfører, har Royal Canin Renal med oksekød et afbalanceret proteinindhold. På den måde sænkes belastningen af nyrerne, samtidig med at katten får dækket sit proteinbehov. 

 

Da kronisk nyresygdom kan lede til metabolisk acidose (forskubbelse af kroppens pH), er Royal Canin Renal med oksekød sammensat med fokus på at forebygge imod dette.

 

Royal Canin Renal med oksekød er lavet med fokus på en ekstra god smag, så også ældre katte med nedsat appetit har lyst til at spise det.

 

 

Royal Canin Renal med oksekød er velegnet til katte med kronisk nyrelidelse, ved tilbagevendende calciumoxalatsten, samt til forebyggelse af forekomsten af urat- og cystinsten. Derudover kan Royal Canin Renal med oksekød med fordel anvendes til katte med leverkuller. 

 

Ingredienser: 

Svine- og fjerkrækød, oksekød, majsmel, fiskeolie, cellulose, solsikkeolie, mineraler (inklusive calciumkarbonat), taurin, frugto-oligosakkarider (FOS), tagetesekstrakt (luteinkilde), spormineraler (inklusive kelaterede spormineraler), vitaminer.

 

Indhold:

Royal Canin Renal med oksekød fås i kasser a' 12x100g. 

 

 

Læs mere...
Produktvariant:
disableadd 0 0 int(0) int(0) int(0) bool(true)
På fjernlager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Forventes på lager indenfor 3-6 hverdage.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: