Google+


RC Vital Renal Select Cat, 4 kg

543,15 DKK
Spar: 95,85 DKK

Royal Canin Renal Select er et tørfoder fremstillet til katte med nyrelidelser. Royal Canin Renal Select begrænser forekomsten af Calciumoxalatsten i forbindelse med nyresygdom, ligesom også urat- og cystinsten forebygges. Royal Canin Renal Select er grundet sin sammensætning velegnet til katte med både akut og kronisk nyresygdom. Royal Canin Renal Select har et højt energiindhold, så vægttab hos katte med nedsat appetit grundet nyresygdom reduceres. 

Det er en god idé at konsultere med en dyrlæge, inden der skiftes til en nyrediæt. Ved akut nyresygdom skal der som udgangspunkt fodres med Royal Canin Renal Select i 2 - 4 uger, men det er vigtigt at du ikke skifter væk fra nyrediæten, førend din dyrlæge siger god for det. Hos nogle katte kan der være sket så store skader på nyrerne, både akut og kronisk, at det er nødvendigt at fortsætte med en nyrediæt resten af kattens liv. 

Af andre mulige nyrediæter fra Royal Canin er Royal Canin Renal Special og Royal Canin Renal. Sidstnævnte findes også som et vådfoder med smag af både kylling, tun eller oksekød

 

Royal Canin Renal Select indeholder ingredienser, der er med til at støtte nyrernes funktion, og som er med til at begrænse yderligere nyreskade. Derudover er indholdet af fosfor reduceret, så nyrerne ikke belastes unødigt. 

 

Da affaldsstoffer fra nedbrydningen af protein udskilles af nyrerne, har Royal Canin Renal Select et afbalanceret proteinindhold, så nyrernes arbejdsbyrde mindskes, samtidig med at din kat får dækket sine behov.

 

Royal Canin Renal Select har et højt energiindhold, så uønsket vægttab begrænses. 

 

Royal Canin Renal Select produceres som en helt speciel foderpille, hvis form og konsistens er med til at stimulere appetitten hos din kat. 

 

 

Royal Canin Renal Select er velegnet til katte med akut og kronisk nyresygdom, og forebygger forekomsten af calciumoxalatsten i forbindelse med nyrelidelser. Royal Canin Renal Select kan med fordel anvendes til katte med nogle former for urinsten (uransten, cystinsten). 

 

Ingredienser: 

Animalsk fedt, ris, varmebehandlet hvedemel, tørret svineprotein*, hvedemel, vegetabilske fibre, majsgluten, hvedegluten*, hydrolyseret animalske proteiner, fiskemel, mineraler, cikorie, fiskeolie, sojaolie, frugto-oligosakkarider, psylliumfrø og skaller, tagetekstrakt (luteinkilde) 

*L.I.P: Udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

 

Indhold: 

Royal Canin Renal Select fås i poser a' 2 og 4 kg. 

 

Foderpillens udseende: 

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

disableadd 8 0 string(1) "8" int(0) int(8) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: