Google+


Canosan tyggetabletter t/hund, 60 stk

232,25 DKK

Canosan er et naturligt kosttilskud, der giver ekstra næring til det belastede led.

 

Canosan er baseret på Gonex, som er et ekstrakt af grønlæbet musling (GLME). Grønlæbet musling har et naturligt højt indhold af bruskbeskyttende næringsstoffer, blandt andet glycosaminoglykaner (GAG´er), flerumættede fedtsyrer og langkædede kulhydrater. Gonex koldpresses ud af muslingerne, da dette giver den bedste kvalitet af Gonex.

 

Canosan kan både bruges forebyggende til hvalpe, unghunde eller voksne hunde der løber og bruger sig selv meget, men er især ideel som støtte til hunde med ledbesvær.

Dosering

Langt de fleste hunde spiser med stor fornøjelse Canosan tyggetablet, hvorfor de kan bruges som en godbid. Pakken indeholder 60 tabletter á 2 g.

Hundens vægt Tabletter pr. dag
< 10 kg ½ tabl.
10 - 20 kg 1 tabl.
20 - 30 kg 1½ tabl.
> 30 kg 2 tabl.

 

 

Læs mere...
Antal

disableadd 37 1 string(2) "37" int(1) int(36) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål:

Spørgsmål:

Vores hund har fået konstateret gigt i forbenet (efter en skade). Nu har vi givet ham Canosan i lidt over en måned og vi synes vi kan se og mærke en forskel. Men hvor længe må man blive ved med at give det?

Svar:

Hvis I har god effekt af Canosan tabletterne, skal I endeligt fortsætte. Gigt er en kronisk lidelse, hvorfor han vil blive ved med at have gavn af produktet. Mvh. Thea.