Google+


RC Gastrointestinal Moderate Calorie, dog, 2 kg

220,15 DKK
Spar: 38,85 DKK

Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie er udviklet til hunde med løs eller sart mave, som har tendens til overvægt eller er kastreret/steriliseret.

Hvis hunden har løs mave, er det vigtigt at sørge for at hunden får tilstrækkeligt væske. Det kan være en god idé at tilføre vandet nogle elektrolytter (f.eks. Royal Canin Rehydration Support), og hvis hunden ikke vil drikke, kan man hjælpe lidt og give væske med en sprøjte.

Det kan også være en god idé at supplere med gavnlig mælkesyrebakterier (f.eks. Canikur Pro, ZooLac, Pro-kolin, Synbiotic D-C el. Enteromicro).

 

Egenskaber ved Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie:

 

En maksimal fordøjelse sikres ved indholdet af letforkøjelige proteiner (L.I.P.*)), funktionelle fibre (frugto-oligosakkarider (FOS) som giver næring til de gavnlig bakterier i tarmen (mælkesyrebakterierne), og mannan-oligosakkarider (MOS) som stimulerer lokal immunitet i slimhinden og binder de sygdomsfremkaldende bakterier (E. coli, Salmonella mf) så de ikke forankre sig i tarmvæggen), roetrævler, ris og fiskeolie.

 

Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie har et reduceret kalorieindhold, og er derfor velegnet til hunde med tendens til overvægt, eller som er kastreret/steriliseret.

 

Hunde med fordøjelsesproblemer har ofte nedsat appetit og taber sig. Derfor er der lagt vægt på at Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie har en høj smagelighed.

 

Indholdet af omega-3 fedtsyrer (EPA og DHA) er med til at holde fordøjelsessystemet sundt.

 

 

Ingredienser

Ris, tørret fjerkræprotein, majs, hydrolyseret animalsk protein, animalsk fedt, gær, æggepulver, roetrævler, sojaolie, mineraler, vegetabilske fibre, fiskeolie, frugto-oliogosakkarider (FOS), psylliumfrø og -skaller, hydrolysat af gær (mannan-oligosakkarider (MOS)), tagetesekstrakt (luteinkilde).

 

Indhold:
Posen findes i tre størrelser: 2kg, 7,5kg og 15 kg.

 

Foderpillens udseende:

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

disableadd 2 0 string(1) "2" int(0) int(2) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: