Google+


Viacutan Plus, kapsler, 6 stk

619,20 DKK
Spar: 154,80 DKK

Viacutan er en afbalanceret og koncentreret blanding af plante- og fiskeolier med et meget højt indhold af biologisk aktiv gammalinolensyre (GLA). Mangel på fedtsyrer kan medfører tør hud, kløe og håraffald. Viacutan  indeholder også forskellige naturlige antioxidanter, som kan bidrage til at mildne inflammatoriske og allergiske reaktioner i huden. Viacutan gives som et dagligt fodertilskud til hunde og katte for at styrke og pleje deres hud og pels.

 

Dosering:

1-2 kapsler pr. 10 kg legemsvægt én gang om dagen.

Viacutan skal gives i minimum 8 uger.

 

Pakninger:

Viacutan findes i en lufttæt pumpeflaske på 95 ml, samt i kapsler (en pakke indeholder 40 kapsler af 500 mg).

Læs mere...
disableadd 0 0 int(0) int(0) int(0) bool(true)
På fjernlager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Forventes på lager indenfor 3-6 hverdage.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål:

Spørgsmål:

Jeg har en multi-allergiker hund. Vi har fået testet hende til at være allergisk over for pollen fra næsten alle træ- og græsarter og lager- og husstøvmider. Derudover ser det ud til, at hun også er allergisk over for følgende fødevarer: okse, lam, fisk, skaldyr, fjerkræ, vildt og ris. Derfor lever hun af kogt svinekød, samt lever og hjerter også fra gris, sammen med brød og kogte grøntsager (div. kål og gulerod). Hun trives rimelig godt på denne diæt, fint med energi og gå-på-mod, men med røde poter og rynker som kræver behandling i form af vask og smøring med diverse rensende og helende cremer 2 gange om dagen for at holde huden nogenlunde pæn og energien og velværet oppe ende. Så jeg søger et produkt, der kan hjælpe hendes immunforsvar, og som ikke indeholder de stoffer hun ikke kan tåle. Så vil høre om dette produkt kan bruges, eller du vil foreslå et andet.

Svar:

Det er altid rigtig svært at have en hund der er multiallergiker. Det gør det ikke lettere at man ikke kan teste for fodermiddel allergi – der er kun én vej frem, og det er stille og roligt at forsøge sig frem. Jeg plejer at anbefale at når man har fundet et foder som hunden fungere godt på, kan man introducere ét nyt produkt om ugen, og så se om hunden reagere på det. Man kan med andre ord ikke give en garanti for at hunden kan tåle et produkt.

Fiskeolie er rigtig godt til hunde med hudproblemer, det er godt både for immunforsvaret og for hud og pels. ViaCutan plejer at være den fiskeolie jeg anbefaler til allergiger patienter med hudproblemer, da det netop er disse patienter ViaCutan er udviklet til.


Spørgsmål:

Jeg har en hund (toller) på knap 1.5 år, som døjer meget med pelstab. Jeg har været ved min egen dyrlæge og hun mener at det er pågrund af vejret at min hunds pels ikke kan finde ud af om den skal være sommer- elller vinter pels. Problemet er bare at pelsen er tabt helt ind til inder ulden og hun klør rigtigt meget. Har I en god olie mod min hunds pelstab?

Svar:

Jeg er personligt rigtig glad for Viacutan plus til hud- og pelsproblemer. Men du skal vide at når det gælder pelstab, så er der ingen mirakel kur, men en rigtig god olie er det bedste middel vi har til problemet. Desuden skal du regne med at der går op til 8 uger, fra du begynder at give kosttilskuddet, til du kan forvente en effekt. Mvh. Thea.


Spørgsmål:

Min hund vejer kun 5,5 kg. Hvordan bruger jeg Viacutan til hende?

Svar:

Til en hund på 5,5 kg, skal du dosere et pumpeslag pr. dag, hvis du vælger flasken, eller 1 kapsel pr. dag hvis du vælger kapsler.


Spørgsmål:

Min hund har noget allergi ind i mellem, der gør at hund fælder i store totter. Hvad er bedst kapsler eller flaske.

Han vejer 32 kg. og er en blanding af golden retriever og samojedespids. Hvor meget skal han have?

 

Svar:

Det er 100% det samme produkt der er i kapsler og flaske, så det er udelukkende et spørgsmål om du syntes der er lettest at give kapsler eller give olien direkte på maden. Personligt syntes jeg godt om flasken, den er let at dosere, du skal blot tælle pumpeslag, så bliver olien doseret korrekt. Flasken har også et patenteret lukkesystem, så der ikke kommer luft til olien når flasken er taget i brug (det giver nemlig risiko for at olien bliver harsk). Langt de fleste hunde syntes godt om olien, så det er derfor som regel ikke et problem at give det ovenpå maden (jeg har faktisk aldrig mødt en hund der ikke kunne lide olien).

Doseringen kommer an på hvor meget din hund vejer. Ét pumpeslag indeholder den samme mængde olie som en kapsel, og doseringen er 1-2 pumpeslag/kapsler pr. 10 kg legemsvægt én gang om dagen. Jeg plejer at anbefale at man starter på den høje dosering i 4 uger inden man evt. trapper ned. Så når han vejer 32 kg ville jeg starte med at give 6 pumpeslag/kapsler dagligt, og så efter 4 uger trappe ned til 3-4 pumpeslag/kapsler dagligt. Viacutan skal gives i minimum 8 uger, før du kan forvente at se en effekt på hud og pels.