Google+


RC Hepatic Cat, 4 kg

hepatic-leverdiaet7
royal-canin-hepatic-cat-anbefalet-daglig-fodermaengde
royal-canin-hepatic-cat-analyse
399,20 DKK
Spar: 99,80 DKK

Royal Canin Hepatic er et tørfoder fremstillet specifikt til katte, der har en leversygdom. Det kunne eksempelvis være leversvigt, kobberophobning i leveren, portosystemisk shunt, lidelser relateret til galdesystemet (cholangitis, kolestase) og leverkuller (hepatisk encephalopati). I forbindelse med leversygdom hos kat, er det særligt vigtigt at have fokus på kosten, da det kan spille en stor rolle i at katten har den bedst mulige livskvalitet, ikke får yderligere leverskader, eller kan komme sig over sin leversygdom.

Royal Canin Hepatic er sammensat på en måde, så fejlernæring forhindres og leverens regeneration samtidig støttes. For at påvirke leveren mindst muligt, indeholder Royal Canin Hepatic desuden mindre kobber end andet foder, som kan være giftigt for leveren, og er tilsat antioxidanter og zink for beskyttelse af levervævet.

Hvor lang tid det er bedst for din kat at blive fodret med Royal Canin Hepatic, afhænger af leversygdommen. Det anbefales dog altid, at man som udgangspunkt giver foderet i minimum 6 måneder. Ved kroniske lidelser skal Royal Canin Hepatic gives som grundfoder hele livet. For at leveren ikke overbelastes, er det en god idé at opdele den daglige portion af foder på mange små måltider. Er du i tvivl om, hvad der er det mest optimale i behandlingen af din kats leversygdom, kan det være en god idé at lægge en foderplan i samråd med en dyrlæge. 

 

Royal Canin Hepatic har et højt energindhold, så din kats behov dækkes, samtidig med at portionstørrelsen kan reduceres, og unødvendig påvirkning af leveren undgås. På den måde får leveren de bedste betingelser for at regenerere sig selv. 

 

Hos leversyge katte kan man ofte opleve, at appetitten bliver nedsat. Derfor er der sørget for, at Royal Canin Hepatic smager ekstra godt, så katte med nedsat appetit nemmere kan lokkes til at spise det.

 

Royal Canin Hepatic har et lavt kobberindhold for at minimerer ophobning og skade på leveren.

 

Antioxidantkomplekser tilsat til Royal Canin Hepatic er med til at mindske skaden på leveren ved at inaktivere frie radikaler. På den måde bidrager det til at mindske yderligere leverskade.

 

 

Royal Canin Hepatic er velegnet til katte med leverlidelser relateret til galdesystemet (cholangitis, kolestasis), portosystemiske shunts, hepatisk encephalopati, leversvigt, samt ved ophobning af kobber i leveren. Foderet bør ikke anvendes til katte med fedtlever eller forhøjet fedt i blodet (hyperlipidæmi). 

 

Ingredienser: 

Ris, animalsk fedt, majs, hvedegluten*, tørret svineprotein*, majsgluten, vegetabilske fibre, hydrolyseret animalsk protein, mineraler, cikorierod, fiskeolie, sojaolie, frugto-oligosakkarider (FOS), hydrolysat af gær (kilde til mannan-oligosakkarider), tagetesekstrakt (luteinkilde).

*L.I.P. (Low Indigestible Protein): udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

 

Indhold: 

Royal Canin Hepatic indeholder 4 kg. 

 

Foderpillens udseende: 

Læs mere...
Produktvariant:
Antal

På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: