Google+


RC Neutered Adult Small Dog

neutered-adult-small-dog-
royal-canin-neutered-adult-small-dog-anbefalet-daglig-fodermaengde
royal-canin-neutered-adult-small-dog-grafik
royal-canin-neutered-adult-small-dog-analyse
127,20 DKK
Spar: 31,80 DKK

Royal Canin Neutered Adult Small Dog er et komplet fuldfoder til den lille steriliserede/kastrerede hund (op til 10 kg). Det indeholder en essentiel sammensætning af ingredienser der er nøje udvalgt med henblik på et lavt kalorieindhold, som hjælper til at holde idealvægten. Foderpillen er sammentidig udviklet således, at hunden sliber tænderne mens foderet tygges, hvilket minimere dannelsen af tandplak og vedligeholder sunde og pæne tænder. 

 

Sammensætning af nøje udvalgte ingredienser der har et lavt kalorieindhold, samt en højt mætningsevne. Royal Canin Neutered Adult Small Dogs er en essentiel foderpille der hjælper til at holde idealvægten.

 

Royal Canin Neutered Adult Small Dogs indeholder meget let fordøjelige proteiner (L.I.P. proteiner), fibre der understøtter den gode tarmflora (MOS- og FOS-fibre), roetrævler, ris (let fordøjelig kulhydratkilde) og fiskeolie. Alt dette sikre den maksimale fordøjelse.

 

På grund af foderpillens størrelse, form og konsistens, har den en rensende/let slibende effekt på tænderne, når hunden knuser den. Dette vedligeholder pæne tænder og minimere dannelsen af tandplak.

 

Med brug af et patenteret antioxidantkomplex, der har et højt indhold af C-vitamin, E-vitamin, taurin og Lutein, som der hjælper til at neutralisere de frie radikaler.

 

 

Indhold:
Posen findes i tre størrelser: 1,5, 3,5 og 8 kg.

 

Foderpillens udseende:

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: