Google+


Virbac Øjenrens

99,00 DKK

Ved øjenbetændelse er den vigtigste del af behandlingen at øjet bliver renset mange gange dagligt. Tag en vatrondel eller lignende og fugt den med øjenrens, tør øjet fra næsen og ud mod yderste øjekrog. Herefter dryppes øjet med opløsningen ved at klemme på flasken. Overskydende væske aftørres med en vatrondel. Brug én vatrondel per øje, så der ikke overføres smitte fra det ene øje til det andet.

Virbac øjenrens er en rensende og blødgørende isotonisk opløsning til skylning/rensning af øje og øjenlåg, samt fjernelse af fremmedlegemer: Støv, snavs, sand. pH (7,4) er identisk med tårernes pH hos hund og kat og mindsker dermed ubehag og øger sikkerhed ved brug.

 

Indhold: Salicylsyre 0,02%, borsyre, 1,7%, natriumsalt 1,1%, hamamelis vand 1,9%, kornblomst vand 0,1%, citronsyre 0,1%, vand 94,9%.
Bemærk: Øjet må ikke berøres med spidsen af flasken.
Pakning Flaske 1 x 125 ml.

 

Læs om øjenbetændelser hos hunde.

Læs mere...
disableadd 0 0 int(0) int(0) int(0) bool(true)
På fjernlager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Forventes på lager indenfor 3-6 hverdage.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål:

Spørgsmål:

Hej, min birma har begyndende øjenbetændelse i den ene øjenkrog, vil Virbac Øjenrens være nok til at behandle ham, så det går væk? Eller er det nødvendigt også at få salve fra dyrelægen?

Svar:

Hej. Jeg vil altid anbefale at gå til dyrlægen når din kat har øjenbetændelse. Dette skyldes hovedsageligt for at få øjet tjekket, at det virkeligt er en ”banal” øjenbetændelse og der ikke ligger noget mere alvorligt til grund, for eksempel et sår på hornhinden. Vores dyr (både hunde og katte) får nemlig hyppigere sår i øjet, end vi mennesker gør.

 

Når det så er sagt, så vil jeg også altid anbefale at rense øjet flere gange dagligt, når der er betændelse, og gerne med Virbac Øjenrens, og ved en mild øjebetændelse, er dette den ideelle behandling. Men som nævnt ovenfor skal du bare først have tjekket at der ikke er andet i gærde, og om øjenrens er tilstrækkeligt, eller om antibiotika er påkrævet.

 

God bedring med ham.