Google+


Dermoscent Essential 6

149,00 DKK

Spot-on hud- og pelspleje. Essentielle olier, vitamin E og bærestoffer. Kan afhjælpe dårlig lugt, fældning, skæl, tør hud og glansløs pels.

 

Præsentation:

Hud- og pelsplejemiddel som spot-on præparat til hunde, også velegnet til hunde med hud- og pelsproblemer (dårlig lugt, fældning, glansløs pels, skæl og tør hud).

 

Virkningsmekanismer/egenskaber:

De aktive indholdsstoffer med den optimale sammensætning af flerumættede fedtsyrer (omega 6 og omega 3) udviser effektivitet overfor dårlig lugt, fældning, glansløs pels, skæl og tør hud. De naturlige planteolier i kombination med bærestofferne sikrer en optimal fordeling, optagelse og oplagring i fedtkirtlerne. Derfra sker en gradvis frigivelse til hudoverfladen.

 

Anvendelse:

Kan bruges til alle hunde uanset pelstype, såvel hos hunde med hud- og pelsproblemer.

 

Bivirkninger:

Indeholder ingen parfume eller allergifremmende stoffer. Sikker at anvende når de angivne retningslinier følges. Bemærk: Kun til udvortes behandling.

 

Indhold:

Essentielle olier af rosmarin, lavendel, melaleuca, oregano, ceder, hamp, neem og vitamin E, samt bærestoffer der sikrer optimal fordeling og optagelse.

 

Dosering:

Startbehandling: 1 pipette 1 gang ugentligt i 8 uger.
Herefter: 1 pipette 1-2 gange om måneden.

 

Brugsvejledning:

Knæk toppen af pipetten ved den perforerede linie. Spred hårene på dyrets nakke eller ryg mellem skulderbladene så huden bliver synlig. Tøm pipettens indhold på den synlige hud 1 til 2 steder. Skal appliceres højt oppe på nak/ryg så dyret ikke kan slikke det i sig. Undlad at bade dyret 2 dage før til 2 dage efter behandlingen.

 

Opbevaring:

Tørt, mørkt og ikke over 40°C.

 

Pakninger:

Hund under 10 kg 4 pipetter á 0,6 ml

Hund 10 – 20 kg 4 pipetter á 1,2 ml

Hund 20 – 40 kg 4 pipetter á 2,4 ml

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

disableadd 100 0 string(3) "100" int(0) int(100) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål:

Spørgsmål:

Hejsa. Indeholder Dermoscent til hunde og katte det samme? Jeg spørger, da jeg har 3 katte så økonomisk ville det kunne betale sig for mig at købe pipette til hunde og så fordele en pipette på mine 3 katte. Men naturligvis ikke hvis der er forskel på indholdet til hunde og katte.

Svar:

Hej. Tak for din interesse. Dermoscent til hund og til kat indeholder de samme ingredienser, men der er justeret en smule på mængden af de enkelte ingredienser (%), for at optimerer produktet til hhv. hund og kat. Med andre ord: der er en lille smule forskel ;-)


Spørgsmål:

Hvad sker der hvis hunden skal vaskes hver 3. dag, og man drypper Dermoscent Essential 6 på huden? (Pga. Cushing's, kroniske sår skal hunden vaskes ofte). Kan der ske noget med huden/hunden, når det ikke er 2 dage før/efter shampoobad?

Svar:

Hej. Når du bader din hund så hyppigt som du gør, vil jeg anbefale at du bruger ½ pipette Dermoscent efter hvert bad, så produktet når at fordele sige over hele hunden, inden næste bad. På den måde får du den bedste effekt af Dermoscent. Der er ikke risiko for at der ”kan ske noget” med huden/hunden, det eneste der sker er at produktet bliver vasket af.