Google+


Canosan pellets t/hund, 1,3 kg

499,00 DKK

Med samme gode egenskaber som Canosan tabletter – bare billiger i brug. 1300 g.

 

Canosan pellets støtter leddenes normale funktion, og er sammensat med henblik på at sikre den optimale tilførsel af de vigtige næringsstofer til leddene. Canosan Pellets kan både bruges forebyggende til hvalpe, unghunde eller voksne hunde der løber meget, men er især ideel som støtte til hunde med ledbesvær.

 

Canosan pellets er ikke mindst et godt produkt til de store hunde, da det er billigere i brug end Canosan tabletter.

 

Canosan pellets indeholder Gonex, som er et standardiseret, høj-aktivt og naturligt koldpresset ekstrakt fra grønlæbet musling (GLME). Koldpresningsmetoden giver den bedste kvalitet af GLME og indeholder både naturlige glukosaminoglykaner og flerumættede fedtsyrer.

 

Kontraindikation:

Hunde med skaldyrsallergi må ikke gives Canosan.

Canosan pellets har en god smag og spises gerne af de fleste hunde. Canosan pellets tildelse én gang dagligt, enten over fodret eller som en godbid.

 

Dosering:

10-20 kg ½ skefuld

20-30 kg ¾ skefuld

30-40 kg 1 skefuld

40-50 kg 1 ¼ skefuld

>50 kg 1 ½ skefuld

Ved behov kan dosis fordobles. Der er vedlagt en måleske i emballagen. 1 måleske svarer til ca. 14 g.

 

Pakning:

Bøtten indeholder 1300 g, hvilket rækker til 6 måneder for en hund på 20 kg. Indholdet svarer til 3 æsker Canosan tabletter.

 

Læs mere...
Antal

disableadd 20 1 string(2) "20" int(1) int(19) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål:

Spørgsmål:

Hej! Hvis jeg ønsker at bruge Canosan pellets til mine tre misser, hvordan er doseringen så i forhold til tabletter? På forhånd tak.

Svar:

Du kan godt bruge Canosan pellets til kat også (det er det samme indholdsstof som Canosan tabletter), og dosis til en kat er ¼ tsk. = ca. 8 g. Jeg ved at langt de fleste katte gladelig spiser Canosan tabletter (også Canosan tabletterne til hunde, som mange med store katte vælger at købe i stedet for de små katte tabletter – den eneste forskel er nemlig størrelsen på tabletterne), men jeg har ingen erfaring med at give Canosan pellets til katte, så jeg ved ikke om katte er lige så glade for dette produkt - jeg tænker bare på, at det er en stor portion at brænde inde med, hvis kattene ikke vil spise det.


Spørgsmål:

Hvor meget Canosan pellets skal min hundehvalp have hvis han vejer ca. 5 kg?

Svar:

Tak for dit spørgsmål.

Til en hvalp på 5 kg, er det passende at give ¼ måleskefuld dagligt (måleskeen følger med i pakken), så du har altså til rigtig lang tid i en dåse. Hvis du ønsker en lidt mindre pakke, så kan jeg oplyse at den eneste forskel på Canosan tabletterne til hund og Canosan tabletterne til kat er størrelsen (herudover kan Canosan tabletterne til hund også let deles).

Fortsat god dag!