Google+


Aptus Bucadog pasta, 70 g

105,00 DKK

Aptus Bucadog tandpasta er en mere effektiv end traditionelle hundetandpastaer, da den både indeholder enzymer, der hjælper til at nedbryde plak, og et mildt slibemiddel.

 

Hvis din hund ikke accepterer at få børstet tænder, kan Aptus Bucadog også smøres på gummerne i hundens overmund. Aptus Bucadog klistrer til tænderne og de aktive ingredienser fremmer opløsningen af ​​plak og forhindrer at ny plak dannes. Samtidig reduceres dårlig ånde.

 

Indhold

Biologiske enzymer (amylase, glucoamylase, glucose-oxydase, lactoferrin, lactoperoxidase and lyso­zymer) og mildt slibemiddel, ikke-ioniserende overfladeaktivt stof og smagsstof.

 

Brugsanvisning

Aptus Bucadog kan anvendes som en traditionel tandpasta på en hundetanbørste eller fingertandbørste. Alternativt kan du lægge den anbefalede mængde pasta på tandkødet i hundens overmund, eller blandes med en smule foder. Vi anbefaler at du bruger tandpastaen dagligt. Har din hund været hos dyrlægen og fået fjernet tandsten, er det især godt at følge op efterfølgende og bruge Aptus Bucadog pasta dagligt, så det forhindres at ny tandsten dannes.

 

Dosering

Små hunde 2 cm pasta
Hunde under 20 kg 5 cm pasta
Hunde over 20 kg 10 cm pasta

 

Pakning

Tuben indeholder 70g pasta.

Læs mere...
Antal

disableadd 1 0 string(1) "1" int(0) int(1) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: