Google+


Aptus Attapectin

Mineraltilskud ved diarré.
75,00 DKK

Aptus Attapectin hjælper med at stabilisere maven ved akut diarré. Mineralerne i Aptus Attapectin beskytter tarmslimhinden og binder de giftstoffer der fremkommer i tarmen, når hunden/katten har diarré, så giftstofferne førers ud med afføringen.

 

Indhold

Attapulgit, pectin, hjælpestoffer. Laktose-fri.

30 tabletter.

 

Brugsanvisning

Aptus Attapectin-tabletter bruges hvis din hund/kat har kortvarige fordøjelsesproblemer (diarré). Når din hund/kat får Attapectin, skal du sikre, at den får tilstrækkelig væske (mindst 0,5 dl/kg/dag), bedst sammen med en elektrolytblanding. Behovet for væske stiger, hvis dyret kaster voldsomt op eller har diarre.

 

Dosering

Små hunde (under 10 kg): 1 tablet
Mellemstore hunde (10-20 kg): 1-2 tabletter
Store hunde (over 20 kg): 2-3 tabletter
Katte: 1 tablet
Tabletterne skal gives 2-3 gange dagligt i 2-3 dage.
Tabletten kan også knuses og opløses i vand.

 

Læs mere om diarré hos hund her

Læs mere om diarré hos kat her

Læs mere...
Produktvariant:
På fjernlager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Forventes på lager indenfor 3-6 hverdage.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål:

Spørgsmål:

Jeg overveje at købe aptus attapectin til min kat, men vil gerne vide om jeg kan bruge produktet til en 4 mdr. gammel killing?

Svar:

Du kan sagtens bruge Aptus Attapectin til en kat på 4 mdr. Der er ikke lavet studier vedrørende en nedre aldersgrænse for  Aptus Attapectin, fordi Aptus Attapectin ikke indeholder nogen potentielt giftige stoffer, der kan optages i kroppen. Mængden /dosis skal selvfølgelig tilpasses de små dyr, og årsagen til problemet bør undersøges. En tablet kan godt deles/knuses og blandes op i en lille portion foder.

 


 

Spørgsmål:

Tak for din mail. Nu vil jeg bestille produktet, men har imidlertid fået et nyt problem. Jeg har opdaget at katten spiser sin egen afføring :-( Hvorfor gør han dog det ??? og kan jeg stadig give ham aptus attapectin?

Svar:

Aptus Attapectin er et produkt der har effekt på diarré, det har altså hverken positiv eller negativ effekt på at katten spiser sin egen afføring. Så om du bør anvende Aptus Attapectin, kommer altså an på om han stadig har diarré. Jeg har skrevet en artikel om hunde der spiser deres egen afføring, og de samme principper gælder for katte. Hvis du ikke allerede har haft din kat til dyrlæge, er det en idé at få en dyrlæge til at kigge på din kat, da en af årsagerne til at en kat kan få interesse for sin egen afføring, er hvis der er blod i (hvilket man ikke nødvendigvis kan se). Men der er mange andre årsager, og den hyppigste er at det er ”en dårlige vane”/et adfærdsproblem (se artiklen).