Google+


RC Weight Management Satiety Cat, 3,5 kg

449,65 DKK
Spar: 79,35 DKK

Royal Canin Satiety Support er et slankefoder til katte med behov for at tabe sig. Grundet Royal Canin Satiety Supports sammensætning, er det også velegnet til katte med sukkersyge (Diabetes Mellitus) type 2, samt katte der har svært ved at vedligeholde en normalvægt. Du kan se under produktbillederne, hvor meget din kat skal have for at opnå sin optimale vægt eller for at vedligeholde sin nuværende vægt. Det optimale vægttab er 0,5 - 2% af kropsvægten om ugen, hvilket sikres ved at følge de anbefalede foderrationer. Det anbefales at konsultere en dyrlæge, inden du skifter til Royal Canin Satiety Support

En af de helt store fordele ved Royal Canin Satiety Support er den mæthedsfølelse, som det giver din kat. Det betyder, at din kat ikke udviser uønsket adfærd, som eks. tiggeri, fordi den er frustreret over at være sulten. 

Hvis Royal Canin Satiety Support anvendes til at opnå vægttab, er det muligt at skifte til Royal Canin Neutered Young Male eller Young female, når målvægten er nået. Alternativt kan din kat fortsætte på Royal Canin Satiety Management, dog er det vigtigt at fodermængden justeres til vedligehold.

 

Royal Canin Satiety Support har et højt indhold af fibre, der giver en langvarig følelse af mæthed, samt øger volumen af foder, som din kat må spise, uden at øge kalorieindholdet. Det betyder, at sult forebygges hos din kat.

 

Et højt indhold af mineraler og vitaminer i Royal Canin Satiety Support sørger for, at din kat får alt hvad den har brug for, selvom foderet indeholder mindre energi end ellers.

 

Royal Canin Satiety Support har et højt indhold af proteiner (>111g/1000 kalorier), der sikrer vedligeholdelse af din kats muskelmasse.

 

Royal Canin Satiety Support indeholde essentielle fedtsyrer, såsom Omega 3 og Omega 6, samt spormineraler (Cu, Zn). Tilsammen giver det en blankere pels og en sundere hud.

 

Royal Canin Satiety Support anbefales til overvægtige katte, hvor der ønskes et stabilt vægttab, samt til katte med sukkersyge (Diabetes Mellitus) type 2. Derudover kan foderet anbefales til at vedligeholde idealvægten hos din kat efter et succesfuldt vægttab. 

 

Ingredienser 

Tørret fjerkrækød, vegetabilske fibre, tapioka, hvedegluten*, hvedemel, majsgluten, hydrolyseret animalsk protein, animalsk fedt, mineraler, cikorierod, fiskeolie, psylliumfrø og -skaller, hydrolysat af krebsdyr, tagetesekstrakt (luteinkilde), hydrolysat
af brusk.

*L.I.P. (Low Indigestible Protein): udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

 

Indhold

Royal Canin Satiety Support findes i poser a´ 1,5, 3,5 og 6 kg.

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

disableadd 3 0 string(1) "3" int(0) int(3) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: