Google+


Humiderm hårkur, 250 ml

139,00 DKK

Hårkur og fugtighedsspray der anvendes til hunde og katte med tør hud og glansløs pels, samt efter shampooanvendelse. Reetablerer pelsens fugtbalance. Anvendes forebyggende.

 

Shampooen anvendes ved:

  • Tør hud

  • Glansløs pels

  • Forebyggelse

 

Virkemåde:

Hårkur, som re-etablerer pelsens normale fugtbalance efter udtørring. Pelsen bliver blank, uden at virke fedtet.

Virker mild desinficerende, kløelindrede og blødgørende.

Normaliserer hudens PH-værdi.

 

Indhold:

Propylenglykol, carbamid, glycerin, mælkesyre.

Brugsanvisning til anvendelse af fugtighedssprayen:

- Gennemvæd pelsen med Humilac skyllevandsblanding (5 hættefulde pr. 1 liter vand) eller spray direkte i pelsen, f.eks. i forbindelse med den dagligt børstning.
- Humilac balsam skal IKKE skylles ud af pelsen
- Får din hund eller kat balsam i øjnene, skyl da øjnene med rigeligt lunkent vand.

Læs mere...
disableadd 0 0 int(0) int(0) int(0) bool(true)
På fjernlager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Forventes på lager indenfor 3-6 hverdage.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål:

Spørgsmål:

Min hund har hårtab i runde cirkler og bumselignende bylder som jeg kan klemme ud. Hun er en fransk bulldog på 8 år, hun er allrgisk over for rigtig mange ting. Vi giver hende en sprøjte i nakken hver måned og hun får en halv pille hver anden dag. Vi køber speciel foder til hende hos dyrelægen. Men nu har hun svært ved at hoppe op i sofaen som hun ynder at ligge i. Men jeg vil bare spørge om der var et eller andet man kunne vaske hende i så hendes pels ikke er så tør. Vi vil jo det bedste for det lille kræ.

Svar:

Hvis du udelukkende vil gøre noget for tør pels, skal du bruge Allerderm moist shampoo, gerne suppleret med en Humilac hårkur efterfølgende. Men jeg syntes det lyder som om din hund har hudbetændelse (du nævner din hund har ”bumser”), jeg vil derfor anbefaler dig Allerderm scrub, der er en desinficerende shampoo. Brug stadig gerne Humilac hårkur efterfølgende. Jeg syntes desuden du skulle få en dyrlæge til at kigge på hende, for at undersøge om hun har ondt, siden hun har svært ved at hoppe op i sofaen. Mvh. Thea.