Google+


Aptus Bucacat pasta, 45 g

78,25 DKK

Aptus Bucacat reducerer plak, tandsten og dårlig ånde.

Du kan vælge at bruge Aptus Bucacat som en traditionel tandpasta - men da det er meget få katte der acceptere dette, har Aptus Bucacat også en god effekt, hvis du smører pastaen på tandkødet i kattens overmund (eller du kan blande pastaen i en lille smule foder). Aptus Bucacat klistrer til tænderne og de aktive ingredienser fremmer opløsningen af ​​plak og forhindrer at ny tandsten dannes. Samtidig reduceres dårlig ånde.

 

Indhold

Biologiske enzymer (amylase, glucoamylase, glucose-oxydase, lactoferrin, lactoperoxidase og lyso­zymer) og mildt slibemiddel, ikke-ioniserende overfladeaktivt stof og smagsstof.

 

Brugsanvisning

Daglig lægges 2 cm pasta på tandkødet i kattens overmund, eller blandes med en smule foder. Vi anbefaler at du bruger tandpastaen dagligt. Har din kat været hos dyrlægen og fået fjernet tandsten, er det især godt at følge op efterfølgende og bruge Aptus Bucadog pasta dagligt, så det forhindres at ny tandsten dannes.

 

Dosering

2 cm pasta dagligt eller efter behov.

 

Pakning

Tuben indeholder 45 g pasta.

Læs mere...
disableadd 0 0 int(0) int(0) int(0) bool(true)
På fjernlager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Forventes på lager indenfor 3-6 hverdage.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: