Google+


Kruuse Manuka G

69,00 DKK

Manuka honning stammer fra den vilde, ukultiverede Manuka plante (leptospermum scoparium), der vokser vildt i uberørte egne af den nordøstlige del af New Zealand.

 

Honning har i årtusinder været brugt til behandlingen af sår, og honnings helende og desinficerende effekt har været kendt ligeså længe. Med nutidens resistensproblematik, er honning ikke mindst relevant i dag. Honning slår nemlig også de resistente bakterier ihjel.

 

Forskere ved University of Sydney har undersøgt hvordan Manuka-honningen virker, og de er kommet frem til at der er en kombination af flere faktorer, der giver honning de bakteriedræbende egenskaber. Honning indeholder stofferne methylglyoxal og defensin der dræber bakterier, og herudover indeholder honning enzymet glucoseoxidase, der danner brintoverilte. Kombinationen af disse stoffer giver manuka honningen sin desinficerende effekt.

 

Kruuse Manuka G er en steril sår gel der foruden at tilføre honning direkte i såret også giver et fugtigt sårmiljø, der er med til at fremme helingen.

 

Kruuse Manuka G kan bruges til alle typer af sår, både rene og kontaminerede sår, overfladiske skrammer og sår med hulrum samt overfladiske brandsår.

 

Tuben indeholder 15g.

Læs mere...
Antal

disableadd 9 0 string(1) "9" int(0) int(9) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: