Google+


RC Neutered Junior Large Dog, 12 kg

neutered-junior-large-dog-
royal-canin-neutred-junior-large-dog-anbefalet-daglig-fodermaengde
royal-canin-neutered-junior-large-dog-grafik
royal-canin-neutered-junior-large-dog-analyse
559,20 DKK
Spar: 139,80 DKK

Royal Canin Neutred Junior Large Dog er udviklet til hunde af de store racer, med en forventet udvokset vægt på over 25 kg. Når hunden er 15 måneder anbefales det at skifte over til Royal Canin Neutred Adult Large Dog. For hunde af gigantracerne (udvokset vægt på over 50kg) anbefales det at anvende Royal Canin Neutred Junior Large Dog frem til hunden er 18-24 måneder (se fodervejledning i tabellen under billederne).

 

Royal Canin Neutred Junior Large Dog indeholder letfordøjelige proteiner (L.I.P.-proteiner), funktionelle firbre (FOS og MOS-fibre), roetrævler, ris og fiskeolie, der sikre en optimal fordeøjelse.

 

Da steriliserede og kastrerede hunde har et energibehov der er 20-25% mindre end intakte hunde, kan de let komme til at spise for meget, hvilket kan have en uheldig inflydelse på væksen og vækstrelaterde sygdomme. Derfor indeholder Royal Canin Neutred Junior Large Dog ingredienser med et lavt kalorieindhold og høj mætningsevne. 

 

Hunde af store racer er mere udsatte for ledproblemer senere i livet. Derfor indeholder Royal Canin Neutred Junior Large Dog et hydrolysat af krebsdyr, hydrolysat af brusk og omega-3 fedtsyrer, specielt EPA/DHA, der beskytter og nærer hvalpens led.

 

Mannan-oligosakkarider (MOS) kombineret med et patenteret, synergistisk antioxidantkompleks med et højt indhold af E-vitamin, C-vitamin, taurin og lutein styrker immunforsvaret hos hvalpe.

 

Indhold:
Posen indeholder 12 kg.

 

Foderpillens udseende:

Læs mere...
Antal

På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: