Google+


RC Urinary S/O Moderate Calorie Dog 6,5 kg

568,65 DKK
Spar: 100,35 DKK

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie kan opløse struvitsten og -krystaller der er dannet i urinvejene.

Herudover giver den sure urin og øgede urinmængde et ugunstigt miljø for bakterier, hvorfor Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie er velegnet som supplerende behandling til hunden med blærebtændelse.

Har din hund fået konstateret stuvitsten/-krystaller, skal den fodres med Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie i 5-12 uger. Hvis din hund har blærebetændelse skal den fortsætte på Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie indtil 4 uger efter der ikke længere kan dyrkes bakterier fra urinen.

En hund der er overvægtig har dobbelt så høj risiko for at udvikle blæresten, hvorfor det er vigtig for hunden med tendens til overvægt, at den fodres med et foder med lavt energiindhold. Derfor anbefales det at skifte over til Royal Canin Satiety Support eller Royal Canin Obesity Management efter endt behandling, hvis din hund er overvægtig eller en af diæterne fra "Neutered", hvis din hund allerede har nået sin idealvægt.

 

Hos ældre hunde bør nyrefunktionen tjekkes, inden opstart på Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie.

 

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie giver gør hundens urin sur (lav pH-værdi), hvilket opløser struvitsten og -krystaller. Herudover giver en sur urin et ugunstigt miljø for bakterier, og hæmmer derved væksen af bakterier i urinvejene.

 

Et øget indhold af natrium øger hundens drikkelyst, hvorved urinen bliver fortyndet og risikoen for udfældninger af krystaller nedsættes. Desuden giver den større urinvolumen også en bedre gennemskylning af blæreren.

 

RSS (Relative Supersaturation) er et mål for urinenes potentiale for at danne krystaller og urinsten. Jo lavere tallet er, des mindre er risikoen for urinvejssten og -krystaller. Alt foder kan gives et RSS tal, efter hvilken urin hunden producere når den fodres med foderet. Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie har et lavt RSS tal, hvilket mindsker risikoen for udvikling af urinvejssten.

 

Det sænkede indhold af kalorier gør Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie velegnet til den kastrerede/steriliserede hund eller til hunden med tendens til overvægt.

 

Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie er velegnet til:

* supplerende behandling af bakteriel blærebetændelse (cystitis)

* opløsning af struvitsten i urinvejene

* behandling at tilbagevendende problemer med struvit- eller calciumoxalatsten

* indtil typen af urinvejssten og -krystaller er diagnostiseret, bør man fodre med Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie (nogle typer af urinvejssten kræver et andet foder, men struvitsten er den hyppigst forkomne urinvejssten hos hunde).

 

Ingredienser:

Ris, majsmel, tørret fjerkræprotein, vegetabilske fibre, majsgluten, animalsk fedt, hydrolyseret animalsk protein, cikorierod, hvedegluten*), æggepulver, sojaolie, fiskeolie, frugto-oligosakkarider (FOS), tagetesekstrakt (luteinkilde).

*) L.I.P. (Low indigestible Protein): udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

 

Indhold:
Posen findes i tre størrelser: 1,5 kg, 6,5 kg og 12 kg.

 

Foderpillens udseende:

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

disableadd 5 0 string(1) "5" int(0) int(5) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: