Google+


Zylkene Equine 1000 mg - 20 x 4g poser

629,00 DKK

Zylkene til hest anvendes ved stressede og uvante situationer.

 

Zylkene

Zylkène Hest kan – evt. i kombination med adfærdstræning – hjælpe heste og ponyer til bedre at kunne klare udfordrende situationer samt gøre det lettere for hesten at tilpasse sig ændringer i dens liv og nære omgivelser.

Zylkène Hest er et velsmagende pulver (æblesmag) i et lille brev indeholdende 1000 mg. Brevets indhold bør opblandes i en lille mængde foder forud for normal fodring. Hesten skal kun have Zylkène Hest én gang daglig.

I tilfælde hvor du ved, at hesten vil komme i en situation, som kan gøre den urolig eller utryg, kan du starte med at give den Zylkène Hest nogle dage forinden.

 

Hvordan virker Zylkène?

Zylkène er et naturligt produkt, som er fremstillet af komælk. Produktionen foregår uden kemikalier, og Zylkène indeholder ingen konserveringsmidler. Zylkène virker på samme måde, som mælk virker på helt små babyer, der falder til ro når de får mælk. Det skyldes at de nedbryder mælk anderledes end voksne (andre enzymer aktive). Det er dette fænomen der er udnyttet i Zylkène. Derfor bliver hesten ikke påvirket (skæv/døsig) af produktet – der er faktisk ikke reporteret bivirkninger ved produktet!

 

Dosering ved enkeltpåvirkninger

Eksempler: Uro/utryghed ved transport,klipning, dyrlæge- eller smedebesøg.

10 mg pr. kg svarende til 1 brev pr. 100 kg hest

Gives ca.1 time før den planlagte eller forventede hændelse, som forventes at medføre uro/utryghed hos hesten.

 

Note

Den optimale dosis kan variere fra hest til hest og afhænger af, hvor påvirket hesten normalt bliver af situationen. Hvis effekten er god ved 10 mg pr. kg, kan dosis evt. forsøges reduceret næste gang.

Oftest vil tildelingen af Zylkène Hest ca. 1 time før hændelsen være tilstrækkelig, men for nogle heste kan det være en fordel at give Zylkène Hest dagligt 2-3 dage før en planlagt hændelse.

 

Dosering ved længerevarende forløb

Eksempler: Generel uro i boks eller ved håndtering, tilridning, fravænning eller heste, som har behov for boksro eller genoptræning i forbindelse med en skade.

2 mg pr. kg én gang dagligt

• Heste op til 500 kg: 1 brev dagligt

• Heste over 500 kg: 2 breve dagligt

Vær opmærksom på, at der kan gå op til 14 dage, før der ses effekt.

Den optimale dosis kan variere fra hest til hest. Hestens adfærd bør evalueres efter ca. 20 dage, og det anbefales at kombinere forløbet med adfærdsregulerende træning og en gennemgang/tilpasning af foderprogrammet.

Zylkène Hest kan anvendes kontinuerligt, såfremt det skønnes nødvendigt.

Læs mere...
disableadd 0 0 int(0) int(0) int(0) bool(true)
På fjernlager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Forventes på lager indenfor 3-6 hverdage.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål:

Spørgsmål:

Hej. Jeg har en 4 års traver som er meget bange og stresset når han kommer på travbanen på løbsdage. Han er meget svær at håndtere på staldgangen, men rimelig fornuftig for vogn. Han er vågen og tændt ved musikken og løbene heste, men det kammer helt over når speakeren er i højtaleren. Vil han, hvis jeg prøvede Zylkene på en løbsdag, blive taget for doping under en blodprøvetest? og kan det have en effekt uden at hans reaktionsevne bliver forringet.

Svar:

I udgangspunktet synes jeg Zylkene er forsøget værd med de problemer du beskriver hesten har. MEN der er visse forbund (inkl Travforbundet), har alfa-casozepin på deres dopingliste. Alfa-casozepin er det mælkeprotein som Zylkene indeholder. Zylkene burde dog ikke have effekt på hans reaktionsevne.