Google+


Equitop Myoplast, 1,5 kg

equitop-myoplast
equitop-myoplast-granulat
635,00 DKK

Equitop Myoplast er et velsmagende granulat som støtter hestens muskeludvikling. Det er udvundet af alger og indeholder 18 specifikke aminosyrer i en unik sammensætning. Indeholder kun naturlige emner og har ingen karenstid for konkurrencer.

Dosering Equitop Myoplast:

Dosere en gang daglig:

  • 2 mål (50 g) til en hest på 500 kg eller mere
  • 1 mål (25 g) til en hest på under 500 kg

En bøtte rækker til 4 ugers brug for en hest på 500 kg eller mere.

Læs mere...
Antal

disableadd 3 0 string(1) "3" int(0) int(3) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål:

Spørgsmål:

Hejsa. Jeg har en hoppeplag som fylder 2 her til maj 2013 - jeg håber hun skal kåres næste år, og vil høre hvornår det vil være godt for hende evt. at starte op på Equitop myoplast? Jeg har ikke rigtig kunne finde noget om, hvornår man helt præcis starter op.

Svar:

Equitop Myoplast er et protein tilskud og giver derfor bedst effekt i forbindelse med træning. Det ville derfor give god mening, at begynde at give tilskuddet, når du begynder at tage hende i brug. Du kan sammenligne det lidt med de proteintilskud, som nogle tager i forbindelse med styrketræning. Husk at det tager tid at opbygge muskler, så begynd at give tilskuddet i god tid inden kåringen.


Spørgsmål:

Hej. Jeg tænkte på om dette kan brukes til hund, og hvis det kan brukes hvilken dosering jeg skal bruge til hund?

Svar:

Equitop Myoplast kan sagtens bruges til hund, man skal tage udgangspunkt i dosis til hest og justere ned (ca. 1 g Equitop / 10 kg hund). Det eneste der kan være et problem er at Equitop Myoplast smagskorrigeret til heste. Produktet er lavet af alger, så det lugter lidt af fisk, men er dækket med et tyndt lag sukker for at få det til at smage godt. Så hvis du har en madglad hund er det formentligt ikke et problem.