Google+


RC Vital Renal Fish Thin Slices in Gravy Pouch, 12x85g

fish
royal-canin-renal-vaadfoder-okse-cat-grafik
royal-canin-renal-vaadfoder-tun-cat-anbefalet-daglig-fodermaengde
royal-canin-renal-vaadfoder-cat-grafik
royal-canin-renal-vaadfoder-tun-cat-analyse
104,50 DKK
Spar: 104,50 DKK

Royal Canin Renal med tun er et vådfoder, særligt sammensat til katte, med en eller anden form for sygdom relateret til nyrerne. Royal Canin Renal med tun kan både anvendes til katte med tilbagevendende urinstensdannelse (urolithiasis), samt til katte med kronisk nyrelidelse (CRF, Chronic Renal Failure). Derudover kan Royal Canin Renal med tun med fordel gives til din kat, hvis den lider af leverkuller (hepatisk encephalopati). 

Hvis din kat er nyresyg, er det vigtigt at du i samråd med din dyrlæge får sammensat den mest optimale foderplan, samt at du ikke skifter væk fra den valgte nyrediæt uden aftale herom med din dyrlæge. De fleste katte skal have Royal Canin Renal med tun eller anden nyrediæt i minimum 6 måneder. Lider din kat af en kronisk nyrelidelse, anbefales det dog kraftigt, at du fortsætter med en nyrediæt resten af kattens liv. 

Royal Canin Renal kan også fås med smag af oksekød og kylling, ligesom det også findes som et tørfoder

 

Royal Canin Renal med tun har nedsat indhold af fosfor, og er tilsat antioxidantkomplekser, for at skåne og beskytte nyrerne mest muligt.

 

Da højt protein i foderet kan lede til unødvendig belastning af nyrerne, når kroppen skal af med affaldsstoffer, er proteinindholdet i Royal Canin Renal med tun afbalanceret.

 

For at beskytte imod udviklingen af metabolisk acidose (forsuring af kroppen), som ses i forbindelse med kronisk nyresygdom, er Royal Canin Renal med tun sammensat til at have en forebyggende effekt.

 

 Der er tænkt ekstra over sammensætningen af Royal Canin Renal med tun i forhold til smagelighed, således at katte med nedsat appetit også har lyst til at spise det. 

 

 

Royal Canin Renal med tun anbefales til katte med kronisk nyrelidelse, ved behandling at tilbagevendende calciumoxalatsten og samtidig nedsat nyrefunktion, samt forebyggende til katte med tendens til urat- og cystinsten. Derudover kan Royal Canin Renal med tun uden problemer anvendes til katte med leverkuller. 

 

Ingredienser: 

Svine og fjerkrækød, majsmel, tun, fiskeolie, solsikkeolie, cellulose, mineraler (inkl. calciumkarbonat), taurin, frugto-oligosakkarider (FOS), tagetesekstrakt (luteinkilde), spormineraler (inkl. kelaterede spormineraler), vitaminer.

 

Indhold: 

Royal Canin Renal med tun fås i pakker a' 12x100g. 

 

Læs mere...
Produktvariant:
disableadd 0 0 int(0) int(0) int(0) bool(true)
På fjernlager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Forventes på lager indenfor 3-6 hverdage.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: