Google+


RC Vital Renal Chicken Thin Slices in Gravy Pouch12x85g

9003579000458_54296_bag_1
royal-canin-renal-vaadfoder-okse-cat-grafik
royal-canin-renal-vaadfoder-cat-anbefalet-daglig-fodermaengde
royal-canin-renal-vaadfoder-cat-grafik
royal-canin-renal-vaadfoder-cat-analyse
177,65 DKK
Spar: 31,35 DKK

Royal Canin Renal med kylling er et vådfoder til katte, der lider af en nyresygdom. Royal Canin Renal med kylling er velegnet til katte med kronisk nyrelidelse (CRF). Grundet sammensætningen af Royal Canin Renal med kylling, er foderet også velegnet til katte, der lider af hepatisk encephalopati (leverkuller), samt til katte der døjer med tilbagevendende urinsten. 

Hvis din dyrlæge har rådet dig til at skifte foder til Royal Canin Renal eller en anden nyrediæt, er det vigtigt at du fortsætter med foderet, indtil din dyrlæge fortæller dig andet. Typisk skal din kat have Royal Canin Renal i minimum 6 måneder, men katte med kronisk nyrelidelse skal have det leve livet. Dette skyldes, at når diagnosen kronisk nyrelidelse er stillet, så er skaden på nyrerne uoprettelige. 

Royal Canin Renal findes også som tørfoder, samt med smag af tun og oksekød.

 

Royal Canin Renal med kylling er sammensat så skånsomt som overhovedet muligt for nyrerne. Derfor er fosforindholdet lavt, og der er tilsat antioxidantkomplekser. 

 

Royal Canin Renal med kylling har et afbalanceret proteinindhold, så nyrerne ikke belastes unødvendigt, når affaldsstoffer fra proteinnedbrydelsen skal udskilles fra kroppen. Samtidig sikres det, at din kat får dækket sine ernæringsmæssige behov.

 

Da katte med nyresygdom kan risikere at udvikle metabolisk acidose (forskydning i kroppens pH), er Royal Canin Renal med kylling forebyggende imod det.

 

Royal Canin Renal med kylling er fremstillet med særligt fokus på en god smag. 

 

 

Royal Canin Renal med kylling er velegnet til katte med kronisk nyrelidelse, ved tilbagevendende calciumoxalatsten med samtidig nedsat nyrefunktion, samt ved hepatisk encephalopati. Derudover kan Royal Canin Renal med kylling anvendes til at forebygge forekomsten af nogle former for urinsten (urolithiasis), som har tendens til at forekomme i et meget surt urinmiljø (urat- og cystinsten).

 

Ingredienser: 

Kyllingekød og lever, svinelever, majsmel, rismel, solsikkeolie, fiskeolie, tørret æggehvide, svinekød, cellulose, mineraler, calcium carbonat, taurin, DL-methionin, frugto-oligosakkarider (FOS), tagetesekstrakt (luteinkilde), spormineraler (inkl. kelaterede spormineraler), vitaminer.

 

Indhold: 

Royal Canin Renal med kylling fås i pakker a' 12x100g. 

Læs mere...
Produktvariant:
disableadd 0 0 int(0) int(0) int(0) bool(true)
På fjernlager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Forventes på lager indenfor 3-6 hverdage.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: