Google+


RC Vital Renal Special Cat

special-49
royal-canin-renal-special-cat-anbefalet-daglig-fodermaengde
royal-canin-renal-special-cat-analyse
royal-canin-renal-special-cat-grafik
71,20 DKK
Spar: 17,80 DKK

Royal Canin Renal Special er et tørfoder specielt udviklet til katte med nedsat nyrefunktion. Royal Canin Renal Special adskiller sig fra Royal Canin Renal ved at have et højere proteininhold, som bidrager til en bedre smag. 

Royal Canin Renal Special kan anvendes hele livet til katte med kronisk nyrelidelse (CRF, Chronic Renal Failure), samt til katte med tilbagevendende problemer med urinsten (calciumoxalatsten, urat- og cystinsten). 

Er din kat skiftet til Royal Canin Renal Special i samråd med din dyrlæge, er det vigtigt at du fortsætter med foderet, indtil andet bliver aftalt. Som hovedregel skal din kat have Royal Canin Renal Special i minimum 6 måneder. Ved irreversibel skade på nyrerne anbefales det dog, at Royal Canin Renal Special eller anden nyrediæt gives resten af kattens liv.

 

Royal Canin Renal Special er sammensat på en måde, der er med til at begrænse yderligere nyreskader. Derfor er indholdet af tilgængeligt fosfor begrænset, og der er tilsat antioxidanntkomplekser for ekstra beskyttelse af nyrerne.

 

Da katte med nyresygdom allerede har nedsat nyrefunktion, er det vigtigt at de ikke belastes yderligere. Royal Canin Renal Special har derfor et afbalanceret indhold af proteiner i høj kvalitet, for at minimere nyrernes arbejdsbyrde.

 

Royal Canin Renal Special er udviklet til at forebygge udviklingen af metabolisk acidose (forskydning af kroppens pH) som kan ses hos katte med kronisk nyrelidelse.

 

Royal Canin Renal Special er fremstillet med et særligt fokus på smagen, så selv katte, der ikke har så meget appetit, i de fleste tilfælde vil spise det.

 

 

Royal Canin Renal Special er velegnet til katte med kronisk nyrelidelse, tilbagevendende problemer med calciumoxalatsten og samtidig nedsat nyrefunktion, samt til forebyggelse af urat- og cystinsten (urolithiasis). 

 

Ingredienser: 

Majsmel, ris, tørret svineprotein*, animalsk fedt, majsgluten, vegetabilske fibre, hydrolyseret animalsk protein, hvedegluten*, mineraler, roetrævler, fiskeolie, sojaolie, frugto-oligosakkarider (FOS), tagetesekstrakt (luteinkilde).

*L.I.P. (Low Indigestible Protein): udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

 

Indhold: 

Royal Canin Renal Special fås i poser a' 2 eller 4 kg. 

 

Foderpillens udseende: 

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

disableadd 100 0 string(3) "100" int(0) int(100) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: