Google+


RC Vital Renal Select

183,20 DKK
Spar: 45,80 DKK

Royal Canin Renal Select er udviklet til de hunde med nyreproblemer der nu har mistet appetitten så meget, at de også har svært ved at spise det almindelige foder til nyrepatienter (Royal Canin Renal). Da Royal Canin Renal Select er gjort ekstra lækkert, har det været svært indholdet af fosfor helt så lavt som i Royal Canin Renal (0,29% mod 0,2% i Royal Canin Renal), hvorfor der er tilsat fosforbindere i Royal Canin Renal Select. Foderpillerne har også fået en anden udformning, så de er lette at opløse i vand, da mange hunde foretrækker opblødt foder.

 

Royal Canin Renal forlænger levetiden og livskvaliteten for hunde med nedsat nyrefunktion, ved at leve op til de ernæringsmæssige behov som en nyrepatient har. Blandt andet er en  begrænset indtagelse af fosfor vigtig, for at bremse udviklingen af nyresygdom, da en hund med nyrelidelse ikke længere udskiller fosfor korrekt. Det høje indhold af antioxidanter beskytter cellerne mod frie radikaler, og fiskeolie øger nyrens filtrationsrate (se illustration under produktbilledet). Flavonoler fra grøn te fremmer gennemskylningen af nyren.

 

Et moderat indhold af protein af høj kvalitet, mindsker nyrens arbejde.

 

Hunde med kronisk nyreinsufficens (nedsat nyrefunktion) har risiko for at udvikle metabolisk acidose (en forsuring af kroppen). Royal Canin Renal Select er sammensat så foderet modvirker dette.

 

Royal Canin Renal Select har en høj smagelighed, hvilket er vigtigt da kroniske nyrepatienter ofte har nedsat appetit.

 

 

Ingredienser:

Ris, majsmel, animalsk fedt, majs, tørret fjerkræprotein, hydrolyseret animalske proteiner, roetrævler, fiskeolie, mineraler, hvedegluten*, vegetabilske fibre, sojaolie, frugto-oligosakkarider, psylliumfrø og skaller, tagetesekstrakt (luteinkilde).

 

Indhold:
Posen findes i to størrelser: 2 kg og 10 kg.

 

Foderpillens udseende:

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

disableadd 100 0 string(3) "100" int(0) int(100) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: