Google+


RC Vital Renal Cat

renal-nyrediaet5
royal-canin-renal-cat-anbefalet-daglig-fodermaengde
royal-canin-renal-cat-analyse
royal-canin-renal-vaadfoder-okse-cat-grafik
71,20 DKK
Spar: 17,80 DKK

Royal Canin Renal er et tørfoder til katte med nyresygdom. Især ældre katte har ofte nedsat nyrefunktion, og er i risiko for at udvikle klinisk nyresygdom. Lider din kat af en kronisk nyrelidelse (CRF) er Royal Canin Renal særligt velegnet. Royal Canin Renal kan også anvendes, hvis din kat har tendens til udvikling af nogle former for krystal- og stendannelse i urinen (urolithiasis).

Er det din dyrlæge, som har sat din kat på Royal Canin Renal, er det vigtigt at du fortsætter med foderet indtil du får andet at vide. Som minimum skal din kat have Royal Canin Renal i 6 måneder, men hos nogle katte kan der være så slem nyresygdom, at de skal fortsætte på en nyrediæt hele livet. 

Royal Canin Renal fås også som vådfoder med forskellige smagsvarianter, både kyllling, oksekød og tun. Royal Canin Renal Special kan alternativt anvendes, især hvis din kat ikke er så glad for smagen af Royal Canin Renal. Lider din kat udelukkende af problemer med krystal- og stendannelse i urinen, kan du med fordel anvende Royal Canin S/O, hvor de nedre urinveje især er i fokus. 

 

Royal Canin Renal har et lavt fosforindhold og er tilsat antioxidantkomplekser, så nyrefunktionen støttes bedst muligt.

 

Royal Canin Renal har et afbalanceret proteinindhold, så nyrerne ikke overbelastes, samtidig med at din kat får dækket sine behov. Der er også tilsat omega 3 fedtsyrer, som bidrager til at bremse den gradvise forringelse af nyrefunktionen, der oftest ses hos nyresyge katte.

 

Da kronisk nyrelidelse hos katte kan lede til metabolisk acidose (forsuring af kroppens), er Royal Canin Renal sammensat på en måde, der forebygger det.

 

Royal Canin Renal er fremstillet med fokus på at opnå den bedst mulige smag, samtidig med at ingredienserne tager hensyn til, at din kat er nyresyg.

 

 

Royal Canin Renal anbefales til katte med kronisk nyrelidelse, til behandling af tilbagevendende calciomoxalatsten hvor der samtidig er nedsat nyrefunktion, samt ved forebyggelse af urolithiasis grundet urat- og cystinsten.  

 

Ingredienser: 

Majsmel, ris, animalsk fedt, hvedegluten*, majsgluten, vegetabilske fibre, hydrolyseret animalske proteiner, soja protein isolat*, mineraler, roetrævler, fiskeolie, sojaolie, frugto-oligosakkarider.

*L.I.P. (Low Indigestible Protein): udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

 

Indhold: 

Royal Canin Renal fås i poser a' 2 eller 4 kg.   

 

Foderpillens udseende: 

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

disableadd 100 0 string(3) "100" int(0) int(100) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: