Google+


RC Gastrointestinal Moderate Calorie Slices in Gravy Cat, 12x85g

165,75 DKK
Spar: 29,25 DKK

Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie Vådfoder er et foder til katte med mavetarm-lidelser. Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie har reduceret indhold af kalorier, og er derfor godt til katte med behov for skånekost og tendens til overvægt.

Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie har reduceret fedtindhold, hvilket gør det særligt velegnet til katte med pancreatitis (betændelse i bugspytkirtlen). Lider din kat af kronisk tarmbetændelse (IBD, Inflammatory Bowel Syndrome) kan Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie med fordel anvendes som grundfoder. Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie findes også som tørfoder

Giver du Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie som del af en behandling for fordøjelsesproblemer, er det vigtigt at du fortsætter med foderet i minimum 3 uger. Således sikres det, at din kats mave og tarm har fået tid til at regenerere, inden der skiftes til andet foder. Det bedste for din kats fordøjelse er, at du fordeler dens daglige ration af foder (se under produktbilleder) i mange små portioner. På den måde overbelastes mave og tarm ikke, og kan komme sig hurtigere. 

Har du brug for skånekost til din kat, men uden at energiindholdet er reduceret, anbefales i stedet Royal Canin Gastro Intestinal, som både findes som tør- og vådfoder. 

 

Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie er sammensat af bl.a. letfordøjelige proteiner, funktionelle fibre og fiskeolie. Til sammen giver de den maksimale fordøjelsessikkerhed. 

 

Da Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie har nedsat fedtindhold, er det optimalt til behandling af pancreatitis. Derudover begrænses vægtøgning hos katte, som ellers har tendens til overvægt.

 

I forbindelse med fordøjelsesproblemer ses det ofte, at katte får nedsat appetit. Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie er derfor sammensat på en måde, så det smager ekstra godt.

 

For at bidrage til et sundt fordøjelsessystem indeholder Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie lange kæder af omega 3 fedtsyre.

 

Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie er velegnet til katte med fordøjelsesproblemer, akut og kronisk diarré, maveinfektioner (gastritis), infektioner i tyktarmen (colitis) og pancreatitis. Derudover er Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie særligt velegnet til katte, som igennem længere tid har behov for skånekost, samtidig med at vægtøgning begrænses. 

 

Ingredienser: 

Fjerkræ - og svinekød, fjerkræ lever, majsmel, majsgluten, cellulose, æ ggehvidepulver, mineraler (inkl. kelaterede spormineraler), fiskeolie,
geleringsmidler, hydrolysat af gær (mannan-oligosakkariderkilde), tagetesekstrakt (luteinkilde), vitaminer.

 

Indhold: 

Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie fås i pakker a' 12x85 g. 

Læs mere...
Produktvariant:
Antal

disableadd 4 0 string(1) "4" int(0) int(4) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: