Google+


Adaptil - Halsbånd

66292_66293_adaptil_calm_halsband_s_l_hs_05_5
http://www.youtube
239,00 DKK

Er din hund urolig eller utryk? Så kan Adaptil måske hjælpe.

 

Adaptil halsbånd:

DAP er en forkortelse for ”Dog Appeasing Pheromone”. DAP er et feromon, der udskilles af tæven fra 3-5 dage op til 4 måneder efter fødslen. Feromonet udskilles af nogle kirtler mellem patterne og har en beroligende og tryghedsskabende virkning på hvalpene. Feromonet kan opfattes af alle hunde uanset køn, seksual status, alder etc. D.A.P. er en syntetisk efterligning af det feromon som tæven udskiller, og kan derfor bruges til at kontrollere og dæmpe frygt og/eller stressrelaterede tilstande hos alle hunde.

Adaptil halsbåndet indeholder 2,5% D.A.P.

 

Brugsanvisning:

Halsbåndet bør først tages ud af pakningen, når hunden skal have det på. Sæt halsbåndet rundt om hundens hals og tilpas halsbåndet. Halsbåndet skal sidde tæt, men der skal være plads til en finger mellem halsbåndet og hunden. Klip den overskydende del af halsbåndet af. Lad halsbåndet sidde på hunden døgnet rundt. Halsbåndet har effekt i 4 uger fra man åbner pakningen. Hvis hunden skal i bad eller ud og svømme anbefales det at tage halsbåndet af, og sætte det på hunden igen når den er tør. Adaptil halsbånd afgiver ikke feromoner i det tidsrum hvor det er vådt. Hvis der er flere hunde i husstanden anbefales det, at alle hundene bærer Adaptil halsbånd - eller at der opsættes en Adaptil diffusor.

Adaptil halsbånd bør ikke anvendes på hunde med store hudskader.

 

Anvendelsesområder for Adaptil halsbånd:

Adaptil halsbånd er optimal til anvendelse både inde og udendørs, og er meget velegnet til følgende indikationer:

• Hvalpe i socialiseringsperioden

• Flytning af hvalpe og voksne hunde

• Hvalpetræning

• Lufteture

• Utryghed båden inden- og udendørs

• Indlæggelse på dyrehospital

• Når hunden passes af andre

• Ferierejser med hunden

• Nytårsangst

 

Størrelse

Adaptil halsbånd fås i 2 størrelser:

45 cm til små hunde (halsomfang op til 37,5 cm)

70 cm til mellemstore og store hunde (halsomfang op til 62,5 cm)

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

disableadd 100 0 string(3) "100" int(0) int(100) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål:

Spørgsmål:

Kan en Cocker Spaniel passe str. 45 cm?

Svar:

Til en Cocker Spaniel skal du vælge det store halsbånd (70 cm), medmindre din hund stadig er en hvalp. Det lille halsbånd (45 cm) er beregnet til små hunde, med et halsomfang på under 37,5 cm. Og hellere at halsbåndet er lidt for stort end lidt for småt, det overskydende af halsbåndet kan du nemlig klippe af.

 


 

Spørgsmål:

 

Hej. Jeg har købt et Adaptil halsbånd til min border collie som er bange for fyrværkeri støvsugere og andre larmende ting. Han er 3 år gammel. Hans bror er ikke bange, men skal han også have et Adaptil halsbånd på eller er det fint med kun at den ene har? Eller kommer han til at dufte forkert/anderledes så han ikke gider ham. Tak for hjælpen.

 

Svar:

 

Det er fint at kun den ene hund har Adaptil halsbånd på. Jeg har aldrig hørt om problemer med at andre hunde tager afstand, når en hund får Adaptil halsbånd på. Tværtimod burde de andre hunde også finde feromonerne behagelige.


Spørgsmål:

Hej. Jeg er lidt i tvivl om hvor længe man skal bruge Adaptil halsbånd? Efter 1 mdr. er hunden så bare mindre stresset generelt? Eller er det kun en kort virkning mens hunden bærer halsbåndet?

Svar:

Halsbåndet har kun effekt når det sidder på. Men efter en måneds tid syntes jeg du skal prøve at tage det af og se hvordan din hund har det uden. Ofte har hunden vænnet sig til det der gjorde den utryg (for eksempel vænnet sig til det nye hus efter en flytning), og vil ikke have behov for halsbåndet længere. Hvis din hund så igen bliver mere utryg, ville jeg prøve med et nyt Adaptil halsbånd igen i en måned (Adaptil halsbåndet har effekt i omkring en måneds efter det er taget i brug, så du vil blive nødt til at købe et nyt, hvis din hund fortsat har behov for halsbåndet).