Google+


Canosan til kat, 6 pakker

619,00 DKK
Spar: 154,75 DKK

Canosan™ er et naturligt kosttilskud der støtter den normale funktion i ledbrusk, ledkapsler, sener og ledbånd hos hunde og katte. Den styrker og vedligeholder dyrets bevægeapparat og holder dyret friskt og aktivt længst mulig.

Canosan™ er baseret på ekstrakt af grønlæbet musling (GLME) og forsyner ledstrukturen med vigtige byggesten og sørger for at de kommer der hvor de gør mest nytte.

 

Hvordan virker Canosan™?

Canosan™ tilfører ledstrukturen forskellige næringsstoffer som er naturlige bestanddele i leddene og dermed også de essentielle byggesten i leddenes funktion. Disse byggesten er både afgørende for stabilitet og elasticitet i sener og ledbånd, samt for ledbruskens støddæmpende funktion.

Canosan™ indeholder desuden et specielt glykogenkompleks samt flerumættede fedtsyrer. Disse komponenter smører og hjælper leddet med at modstå ydre påvirkninger.

 

Dosering

Canosan™ til kat findes som en velsmagende tyggetablet og kan gives både som en godbid eller knuses og blandes i fodret. Gives en gang dagligt. 60 tabletter á 600 mg i en pakning.

Kattens vægt Tabletter pr. dag
< 5 kg 1 tabl.
5-10 kg 2 tabl.
> 10 kg 3 tabl.
Læs mere...
disableadd 0 0 int(0) int(0) int(0) bool(true)
På fjernlager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Forventes på lager indenfor 3-6 hverdage.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: