Google+


RC Neutered Young Female

neutered-young-female
royal-canin-neutered-young-male-grafik6
royal-canin-neutered-young-female-anbefalet-dalig-fodermaengde
royal-canin-neutered-young-female-analyse
63,20 DKK
Spar: 15,80 DKK

Royal Canin Neutered Young Female anbefales til hunkatte fra de er blevet steriliseret til de fylder 7 år. Når katten er fyldt 7 år anbefales det at skifte over til Royal Canin Senior Consult Stage 1 Balance.

Når en hunkat bliver steriliseret, ændres dens stofskifte, så energibehovet nedsættes 20-25%. Hvis der ikke tages højde for dette, når der vælges foder, har steriliserede katte en tendens til at tage på i vægt. Royal Canin Neutered Young Female har et lavt indhold af fedt og kulhydrater, hvorfor overvægt forebygges. For at opnå en god mæthedsfornemmelse og for at bevare muskulaturen, har Royal Canin Neutered Young Female et højt indhold af protein.

Herudover forebygger Royal Canin Neutered Young Female dannelsen af sten og krystaller i urinvejene.

 

Royal Canin Neutered Young Female forebygger overvægt ved at have et lavt indhold af kulhydrater og fedt. Et højt indhold af protein sikre bevarelsen af muskelmassen og virker mættende. Desuden indeholder proteinder mindre energi end kulhydrater. Royal Canin Neutered Young Female er beriget med L-carnitin, som transporterer fedtsyrer til mitokondrierne ("cellens kraftværker").

 

Udfældningen af krystaller i urinen, afhænger bla. af hvor koncentreret urinen er. Royal Canin Neutered Young Female giver et større mængde urin, hvorfor urinen fortyndes og risikoen mindskes for udfældning af krystaller og blæresten.

 

Royal Canin Neutered Young Female fremmer sunde urinveje og risikoen for at danne både struvit- og oxalatkrystaller og blæresten mindskes.

 

Ingredienser:

Tørret fjerkræprotein, majs, ris, hvedegluten*, majsgluten, hydrolyseret animalske proteiner, vegetabilske fibre, animalsk fedt, roetrævler, mineraler, fiskeolie, sojaolie, frugto-oligosakkarider, tagetesekstrakt (luteinkilde).

*L.I.P. (Low Indigestible Protein): udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

 

Indhold:
Posen findes i 4 størrelser: 400g, 1,5kg, 3,5kg og 10kg.

 

Foderpillens udseende:

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner
  • Du optjener 2,5% bonus på alle køb**

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

** På din ordrebekræftelse får du en rabatkode på 2,5% af det samlede beløb, der kan indløses ved næste handel.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: