Google+


RC Urinary S/O

207,20 DKK
Spar: 51,80 DKK

Royal Canin Urinary S/O er et fuldfoder fremstillet til katte med tilbagevendende urinvejs- og blæresten (urolithiasis) af typen struvit og calciumoxalat. Royal Canin Urinary S/O kan også anvendes til at opløse allerede eksisterende struvitsten. 

Anvendes Royal Canin Urinary S/O til at opløse struvitsten, er det vigtigt at der ikke skiftes til andet foder før efter mindst 6 måneder. På den måde forebygges dannelsen af nye struvitsten. Det anbefales desuden, at du inden skift til andet foder får foretaget en undersøgelse af din kats urin hos dyrlægen. Du kan med fordel fortsætte hele kattens liv med Royal Canin Urinary S/O for at forhindre, at der igen opstår problemer med urinvejssten. 

Har du en ældre kat med tendens til urinvejssten, er det vigtigt at du får tjekket dens nyrefunktion. Er din kat nyresyg og har samtidig forekomst af urinvejssten, anbefales det at du i stedet for Royal Canin Urinary S/O anvender Royal Canin Renal, Royal Canin Renal Special eller Royal Canin Renal Select. Du er velkommen til at ringe til kundeservice og få en snak om, hvad der er det mest optimale for netop din kat. 

Royal Canin Urinary findes også med lavere kalorieindhold, Royal Canin Urinary Moderate Calorie, ligesom det findes som vådfoder med smag af kylling og oksekød. 

 

Royal Canin Urinary S/O leder til effektiv opløsning af struvitsten.

 

Royal Canin Urinary S/O sænker urinens mætning. Da urin med lav mætning leder til et miljø, hvor krystaller og sten ikke kan dannes, forebygger det effektivt dannelsen af struvit- og calciumoxalatsten. 

 

Royal Canin Urinary S/O nedsætter koncentrationen af urinen. Det betyder, at mængden af eventuelle krystaller også sænkes, og risikoen for stendannelse i blæren mindskes.

 

Da magnesium skal være til stede for, at struvitsten kan dannes, indeholder Royal Canin Urinary S/O mindre magnesium end andet foder. 

 

Royal Canin Urinary S/O anbefales til katte med tilbagevendende struvit- og calciumoxalatsten, samt til katte med struvitsten. Foderet anbefales ikke, hvis din kat har nedsat nyrefunktion eller kredsløbslidelser. 

 

Ingredienser: 

Ris, hvedegluten*, tørret fjerkrækød, majsmel, animalsk fedt, majsgluten, hydrolyseret animalske proteiner, mineraler, vegetabilske fibre, roetrævler, fiskeolie, sojaolie, frugto-oligosakkarider, hydrolysat af krebsdyr, tagetesekstrakt (luteinkilde).

*L.I.P. (Low Indigestible Protein): udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

 

Indhold: 

Royal Canin Urinary S/O fås i poser a' 1,5 kg, 3,5 kg og 6 kg. 

 

Foderpillens udseende: 

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

disableadd 100 0 string(3) "100" int(0) int(100) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: