Google+


RC Weight Management Diabetic, 3,5 kg

543,15 DKK
Spar: 95,85 DKK

Royal Canin Diabetic er et foder specielt til katte, der lider af sukkersyge (diabetes mellitus). Royal Canin Diabetic vil under normale omstændigheder lede til en øget følsomhed overfor insulin. Det er vigtigt at din kats blodsukker overvåges nøje i forbindelse med foderskift til Royal Canin Diabetic, så mængden af insulin kan tilpasses det nye foder. Royal Canin Diabetic er sammensat med særlig fokus på at støtte reguleringen af blodsukkeret. Foderet har et lavt indhold af kulhydrater, og et højt indhold af protein. Det lave kulhydratindhold er optimalt for katte med sukkersyge. Det høje proteinindhold forbedrer smagen, og sørger for at din kat spiser løbende, hvilket leder til et mere stabilt blodsukker. 

Selvom sukkersyge hos nogle katte kan bedres i en sådan grad, at insulinbehandling ikke er nødvendig længere, anbefales det at man fortsætter på Royal Canin Diabetic, så man på den måde forebygger fremtidigt behov for insulinbehandling. 

 

Royal Canin Diabetic indeholder kornsorter, der alle har et lavt glykæmisk index. Sammen med psyllium leder det til en begrænsning i hyperglykæmi (forhøjet blodsukker) lige efter foderindtagelse.

 

Det høje proteinindhold i Royal Canin Diabetic er med til at sikre en minimal glukosebelastning for din kat (en vedvarende og minimalt belastende glukosetilførsel fra glukoneogenese).

 

Royal Canin Diabetic har et lavt indhold af kulhydrater, som er med til at sikre bedre kontrol af blodsukkeret efter indtagelse af et måltid, og som bidrager til bedre kontrol med din kats sukkersyge.

 

Royal Canin Diabetic har lavt kalorieindhold, som er med til at forebygge overvægt og minimere den insulinresistens, som overvægt kan lede til.

 

 

Royal Canin Diabetic anbefales til katte med sukkersyge. 

 

Ingredienser

Tørret fjerkræprotein, byg, hvedegluten*, majsgluten, tapioka, soja protein isolat*, animalsk, fedt, hydrolyseret animalske proteiner, vegetabilske fibre, cikorie, fiskeolie, psylliumfrø og skaller, mineraler, frugto-oligosakkarider, sojaolie, tagetesekstrakt (luteinkilde).


*L.I.P. (Low Indigestible Protein): udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

 

Indhold

Royal Canin Diabetic fås i poser a' 1,5 og 3,5 kg.

 

Foderpillens udseende

 

 

 

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

disableadd 3 0 string(1) "3" int(0) int(3) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: