Google+


RC Derma Sensitivity Control Cat, 3,5 kg

517,65 DKK
Spar: 91,35 DKK

Royal Canin Sensitivity Control er fremstillet specielt til katte med foderallergi, især hvis der ses reaktioner i huden eller fra mave-tarmkanalen, såsom diarré. Foderet er også godt til katte med foderintolerance. Royal Canin Sensitivity Control er tilsat et højt indhold af EPA/DHA og essentielle omega 3 fedtsyrer. Det gør Royal Canin Sensitivity Control særlig velegnet, hvis din kat har hudproblemer i forbindelse med sin allergi eller intolerance. 

Ved mistanke om foderallergi eller foderintolerance hos din kat, kan du med fordel skifte til Royal Canin Sensitivity Control. Foderskiftet bør ske uden tilvænning, således at der stoppes med det gamle foder med det samme. Har din kat foderallergi eller foderintolerance, er det vigtigt at du ikke skifter tilbage til det gamle foder, men fortsætter med Royal Canin Sensitivity Control resten af dens liv. Alternativt kan du anvende Royal Canin Hypoallergenic, som også er et foder specielt udviklet til katte med allergi. 

 

Royal Canin Sensitivity Control indeholder kun and og ris som protein- og kulhydratkilder.

 

Der er tilsat et kompleks af nikotinamid, inositol, cholin, histidin og pantotensyre til Royal Canin Sensitivity Control, der i kombination med det tilsatte zink, reducerer væsketab fra huden, og er med til at styrke hudens egen beskyttende barriere.

 

Royal Canin Sensitivity Control er tilsat lange kæder af omega 3 fedtsyrer, der er med til at minimere hudreaktioner, og holde tarmens slimhinde sund.

 

Sammmensætningen af letfordøjelige proteiner, gode fibre, ris og fiskeolie i Royal Canin Sensitivity Control er med til at sikre den mest optimale fordøjelsessikkerhed.

 

 

Royal Canin Sensitivity Control er særligt velegnet til katte med foderallergier eller foderintolerance.

 

Ingredienser

Ris, tørret andeprotein, vegetabilske fibre, hydrolyseret fjerkræprotein, animalsk fedt, risgluten, mineraler, fiskeolie, sojaolie, tagetesekstrakt (luteinkilde).

 

Indhold

Royal Canin Sensitivity Control fås i poser a´ 2 og 3,5 kg. 

 

Foderpillens udseende  

 

 

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

disableadd 3 0 string(1) "3" int(0) int(3) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: