Google+


RC Derma Sensitivity Control Chicken Pouch Cat, 12 x 85 g

vhn_dermatology-sensitivity_control_chicken_cat_wet_pouch-pbox_closed_packshot_b1_low_res.___web_92514
vhn_dermatology-sensitivity_chicken_cat_pouch-pouch_packshot_b1_low_res.___web_92500
194,65 DKK
Spar: 34,35 DKK

Royal Canin Sensitivity Control er et vådfoder, som er specielt sammensat med tanke på katte med foderallergi. Foderet indeholder kylling og ris, og er særlig godt til katte med allergiske hudproblemer. Royal Canin Sensitivity Control er sammensat på en måde, som også gør det velegnet til katte med foderintolerance, herunder katte med laktoseintolerance. Royal Canin Sensitivity Control kan også være gavnligt for din kat, hvis den lider af kronisk eller akut diarré. 

Er der mistanke om, at din kat har allergi overfor sit nuværende foder, eller har udviklet en foderintolerance, anbefales det at du skifter til Royal Canin Sensitivity Control, og stopper med dens nuværende foder med det samme. Hvis din kat har gavn af et foderskifte, rådes du til at fortsætte med Royal Canin Sensitivity Control resten af kattens liv for at undgå tilbagefald. Alternativt kan du anvende Royal Canin Hypoallergenic, som også er et foder sammensat specielt til katte med allergi. 

For at din kat skal have gavn at et skift til Royal Canin Sensitivity Control er det vigtigt, at katten udelukkende får dette foder. Det bør ikke kombineres med godbidder, andet foder eller lignende, især ikke hvis din kat er igang med udredning for foderallergi eller foderintolerance.  

 

Da kylling og ris kun sjældent er allergifremkaldende, er det de eneste protein- og kulhydratkilder i Royal Canin Sensitivity Control. Det minimerer risikoen for, at din kat udvikler en allergisk reaktion imod foderet.

 

Royal Canin Sensitivity Control indeholder et specielt kompleks, der i kombination med zink er med til at beskytte din kats naturlige hudbarriere, og er med til at minimere hudens væsketab.

 

Royal Canin Sensitivity Control er tilsat specielle omega 3 fedtsyrer (eicosapentaensyre, docosahexaensyre), som reducerer allergiske hudreaktioner, og holder slimhinden i tarmen sund.

 

Da Royal Canin Sensitivity Control indeholder en kombination af zeolit og positive fibre, bidrager det til at holde tarmslimhinden sund, og fremmer en god tarmflora.

 

Royal Canin Sensitivity Control anbefales til katte med foderallergier, især hvis der ses reaktioner fra mave-tarmkanalen eller problemer relateret til huden. Royal Canin Sensitivity Control er også godt til katte med foderintolerance, samt til katte med kronisk eller akut diarré. 

 

Ingredienser

Kyllingelever, kyllingekød, ris, vegetabilske fibre, fiskeolie, solsikkeolie, mineraler, taurin, frugto-oligosakkarider (FOS), DL-metionin, tagetesekstrakt (luteinkilde), spormineraler (inkl. kelaterede spormineraler), vitaminer.

 

Indhold 

Royal Canin Sensitivity Control fås i pakker a' 12x85g. 

Læs mere...
Produktvariant:
Antal

disableadd 10 3 string(2) "10" int(3) int(7) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: