Google+


RC Gastrointestinal Cat, 2 kg

313,65 DKK
Spar: 55,35 DKK

Royal Canin Gastro Intestinal er et foder, som er målrettet til katte med fordøjelsesproblemer eller infektioner i maven eller tarmene. Royal Canin Gastro Intestinal indeholder gæringsdygtige fibre, som eks. roetrævler, der bidrager til at bevare en sund tarm. Royal Canin Gastro Intestinal er desuden tilsat Mannan-oligosakkarider, som er med til at stimulere din kats tarm til en bedre lokal immunitet. Hvis din kat lider af kronisk tarmbetændelse (Inflammatory Bowel Syndrome, IBD), kan den med fordel fodres hele livet med Royal Canin Gastro Intestinal

Anvendes Royal Canin Gastro Intestinal i forbindelse med akutte maveproblemer, eks. pludselig opstået diarré, anbefales det at der fodres med foderet i mindst 3 uger, så mave og tarm har mulighed for at komme sig helt, inden der skiftes tilbage til det gamle foder. Det anbefales at du fordeler den mængde mad, som din kat skal have dagligt (se under produktbilleder) i mange små portioner, så mave og tarm ikke overbelastes, og kan regenerere hurtigere. 

Hvis din kat er overvægtig, men har behov foder der er særligt godt til mave og tarm, kan du med fordel anvende Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie i stedet. 

 

Royal Canin Gastro Intestinal indeholder en kombination af letfordøjelige proteiner, gavnlige fibre, ris og fiskeolie. Til sammen giver det foderet maksimal fordøjelsessikkerhed.

 

Royal Canin Gastro Intestinal har et højt energiindhold, som er med til at sikre, at din kat får dækket sine behov, selvom mængden af foder reduceres. På den måde sikres det, at din kats mave og tarm ikke belastes unødigt, samtidig med, at den får den næring som den har behov for.

 

Da katte med fordøjelsesproblemer har en tendens til nedsat appetit, og dermed til uhensigtsmæssigt vægttab, smager Royal Canin Gastro Intestinal ekstra lækkert, så der er større chance for, at din kat spiser hvad den skal.

 

Royal Canin Gastro Intestinal indeholder lange kæder af omega 3 fedtsyrer (eicosapentaensyre, docosahexaensyre), der sørger for at holde fordøjelsessystemet sundt.

 

 

Royal Canin Gastro Intestinal anbefales til katte med fordøjelsesproblemer, som eksempelvis diarré og gastritis eller colitis (infektion i maven eller tyktarmen), hvor der er et behov for skånekost. Royal Canin Gastro Intestinal kan anvendes til katte med kronisk tarmbetændelse. Derudover anbefales foder, grundet den gode smag, til katte med nedsat appetit. 

 

Ingredienser: 

Tørret fjerkræprotein, ris, animalsk fedt, majsgluten, vegetabilske fibre, hvedegluten*, hydrolyseret animalsk protein, mineraler, æggepulver, roetrævler, fiskeolie, gær, sojaolie, frugto-oligosakkarider (FOS), psylliumfrø og -skaller, hydrolysat af gær (mannan-oligosakkaridkilde), tagetesekstrakt (luteinkilde).

*L.I.P. (Low Indigestible Protein): udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

 

Indhold: 

Royal Canin Gastro Intestinal fås i poser a' 400 g, samt i poser a' 2 eller 4 kg. 

 

Foderpillens udseende: 

 

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

disableadd 17 0 string(2) "17" int(0) int(17) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: