Google+


RC Gastrointestinal Fibre Response Cat, 2 kg

364,65 DKK
Spar: 64,35 DKK

Royal Canin Fibre Respons er et tørfoder målrettet katte med forstoppelse, eller tilbagevendende problemer med forstoppelse. Royal Canin Fibre Respons er sammensat af en speciel blanding af fibre, der til sammen leder til en blødere afføring. Det gør det nemmere for katte, der ellers har tendens til hård mave, at komme af med afføringen. Lider din kat ofte af forstoppelse, kan Royal Canin Fibre Respons derfor med fordel anvendes som grundfoder til din kat. 

Er det første gang din kat lider af forstoppelse, skal der fodres med Royal Canin Fibre Respons i 3-4 uger, inden der skiftes til andet foder for optimal effekt. Royal Canin Fibre Respons kan anvendes ved både akut og kronisk forstoppelse. 

 

Royal Canin Fibre Respons er sammensat af flere slags letfordøjelige proteiner, funktionelle fibre, fiskeolie, ris og cikorierod. Til sammen sikrer disse ingredienser maksimal fordøjelsessikkerhed for din kat.

 

For at lette passagen af afføringen og gøre den blødere, indeholder Royal Canin Fibre Respons opløselige fibre og psyllium.

 

Royal Canin Fibre Respons er tilsat lange kæder af Omega 3 fedtsyrer, som bidrager til et sundt fordøjelsessystem.

 

For at mindske oxidativ stress og bekæmpe frie radikaler, der kan lede til skade på tarmen, er Royal Canin Fibre Respons tilsat synergisktiske antioxidantkomplekser.

 

 

Royal Canin Fibre Response er velegnet til katte med akut eller kronisk forstoppelse. Foderet må ikke anvendes ved mistanke om obstruktion, eller hvis din kat lider af megacolon (udvidelse i tyktarmen). 

 

Ingredienser: 

Tørret fjerkræprotein, ris, majs, hvedegluten*, animalsk fedt, majsgluten, psylliumfrø og -skaller, hydrolyseret animalsk protein, cikorierod, mineraler, æggepulver, fiskeolie, gær, sojaolie, frugtooligosakkarider (FOS), hydrolysat af gær (mannan-oligosakkaridkilde), tagetesekstrakt (luteinkilde).

*L.I.P. (Low Indigestible Protein): udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.

 

Indhold: 

Royal Canin Fibre Respons fås i poser a' 400 g, samt i poser af 2 og 4 kg. 

 

Foderpillens udseende: 

 

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

disableadd 3 0 string(1) "3" int(0) int(3) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: