Google+


RC Weight Management Diabetic Wet, Thin Slices in Gravy Pouch, 12 x 85 g

vhn-weight-management-diabetic-cat-pouch-pbox-closed-packshot_rc-jpg-jpg-2000x1320-150-rgb
f-diabetic_pouch85g_vhn_bl1_packshot-web-72
157,25 DKK
Spar: 27,75 DKK

Royal Canin Diabetic vådfoder er et kattefoder, der er sammensat med særlig fokus på de behov, som en kat med sukkersyge (diabetes mellitus) har. Royal Canin Diabetic har et lavt indhold af stivelse og et højt indhold af proteiner, som giver optimale betingelser for at kontrollere din kats sukkersyge, og som leder til et nedsat behov for insulin. 

Vær opmærksom på at et foderskift til Royal Canin Diabetic vil lede til øget insulinfølsomhed hos din kat, hvilket er ønskværdigt for din kat -det betyder dog, at det er en god idé at overvåge din kats blodsukker i forbindelse med foderskift, således at insulinmængden kan tilpasses din kats behov på det nye foder.

Hos nogle katte ses det, at der ikke resten af kattens liv vil være behov for insulin-behandling. Det anbefales dog at fortsætte med Royal Canin Diabetic for at forebygge tilbagefald. 

 

Royal Canin Diabetic indeholder stivelse med lavt glykæmisk indhold. I kombination med psyllium, som foderet også indeholder, forebygges hyperglykæmi (forhøjet blodsukker) efter at din kat har spist. 

 

Det høje proteinindhold i Royal Canin Diabetic sikrer en jævn tilførsel af glukose, så blodsukkeret holdes stabilt. 

 

Royal Canin Diabetic har et moderat energiindhold, som forebygger den resistens overfor insulin, der kan ses i forbindelse med overvægt.

 

Det lave stivelsesindhold i Royal Canin Diabetic er med til at begrænse stigning i blodsukkeret efter indtagelse af foderet. 

 

 

Royal Canin Diabetic anbefales til katte med sukkersyge. 

 

Ingredienser

Svineprotein, fjerkræprotein, fjerkræ- og svinelever, majsmel, vegetabilske fibre, fiskeolie, mineraler, gelerings- midler, taurin, tagetesekstrakt (luteinkilde), L-carnitin, vitaminer.

 

Indhold

Royal Canin Diabetic findes i pakker a´ 12x85g.

Læs mere...
Produktvariant:
Antal

disableadd 2 0 string(1) "2" int(0) int(2) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: