Google+


Zylkène 75 mg til hund og kat 30 tabl.

199,00 DKK

Zylkène er et fodertilskud til hunde og katte, der virker mod uro og utryghed.

 

Hvornår kan Zylkène anvendes?

 

Zylkène er udviklet for at gøre det lettere for hunde og katte at mestre uvante situationer eller stressende perioder.

 

Eksempler på sådanne situationer eller perioder er:

 • - alene hjemme

 • - flytning

 • - nye familiemedlemmer eller kæledyr

 • - nytårsfyrværkeri

 • - ophold i pension

 • - fremmede mennesker

 • - eller når dyrets rutiner på anden vis ændres.

 

Hvordan virker Zylkène?

Zylkène er et naturligt produkt, som er fremstillet af komælk. Produktionen foregår uden kemikalier, og Zylkène indeholder ingen konserveringsmidler. Zylkène virker på samme måde, som mælk virker på helt små babyer, der altid falder til ro når de får mad. Det skyldes at de nedbryder mælk anderledes end voksne (andre enzymer aktive). Det er dette fænomen der er udnyttet i Zylkène. Derfor bliver hesten ikke påvirket (skæv) af produktet – der er faktisk ikke reporteret bivirkninger ved produktet!

 

Den tekniske forklaring:

 

Mælk indeholder mange forskellige proteiner, her iblandt kasein. Når nyfødte og spæde individer nedbryder (spalter) kasein i deres tarm, gøres det ved hjælp af enzymet trypsin, og herved "frigøres" særlige peptider (mindre dele af proteinet), som er bioaktive. Voksne dyr og mennesker spalter kasein ved hjælp af enzymet pepsin og her frigøres ikke de samme peptider.

 

Når kasein spaltes af trypsin i tarmen, "frigøres" det bioaktive peptid Alpha-casozepin, der transporteres fra tarmen til blodbanen, og som herved har en beroligende og afslappende effekt. Fodertilskuddet Zylkène indeholder alpha-casozepin.

 

Dosering

Dosis er 15 mg/kg. Til de fleste hunde er èn dosis dagligt tilstrækkeligt, men i nogle situationer kan to daglige doser være nødvendige.

 

 

75 mg

225 mg

450 mg

Mindre end 5 kg

1 kapsel

-

-

5-10 kg

2 kapsler

-

-

10-20 kg

-

1 kapsel

-

20-40 kg

-

2 kapsler

1 kapsel

Over 40 kg

-

-

2 kapsler

 

Zylkène anvendes som udgangspunkt i 1-2 måneder, men kan efter behov anvendes i længere perioder/kontinuerligt. Efter 15-30 dages brug anbefales det at vurdere dyrets adfærd i samråd med dyrlægen. Vær opmærksom på, at det i de fleste tilfælde er en fordel at kombinere brugen af Zylkène med adfærdsregulerende træning.

 

I situationer hvor påvirkningen, som gør dyret utrygt, er af kortere varighed, som for eksempel ved ophold på kennel, anbefales det at starte med at give Zylkène 1-2 dage før opholdet starter og fortsætte under hele opholdet.

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
Antal

disableadd 13 0 string(2) "13" int(0) int(13) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
 • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
 • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
 • 30 dages returret*
 • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: