Google+


RC Health Neutered Junior Large Hund 12 kg

704,65 DKK
Spar: 124,35 DKK

Royal Canin Health Neutered Junior Large Dog er et fuldfoder til steriliserede/kastrerede hunde af de store racer (forventet voksenvægt på over 25 kg) og kan med fordel benyttes til hunde med tendens til overvægt og følsomme led. Foderet kan benyttes fra neutralisering til 15 måneder.

Sammensætningen af letfordøjelige proteiner (L.I.P.), præbiotika, roetrævler og fiskeolie bidrager til at maksimere fordøjelsessikkerheden.

Foderet har stor mætningsevne og lavt kalorieindhold, der sammenholdt med en speciel foderpille og en tilpasset fodringsvejledning understøtter opretholdelse af idealvægt for den neutraliserede hund.

Foderpillens afbalancerede sammensætning af protein, mineralindhold og ekstra tilskud af Omega-3-fedtsyrer herunder EPA/DHA nærer og beskytter hundens led.

Ved brug af præbiotika og et patenteret, synergistisk antioxidantkompleks af E- og C-vitamin, taurin og lutein det naturlige immunforsvar i hunden.

Læs mere...
Antal

disableadd 2 0 string(1) "2" int(0) int(2) bool(false)
På lager
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Levering: Afsendes samme dag, ved bestilling på hverdage inden klokken 14.
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: