Google+


Specific CKD Heart & Kidney Support

specific_ckd_2-kg
specific_7-kg_ckd
577,80 DKK
Spar: 64,20 DKK

Specific Heart & Kidney Support er et foder der er udviklet hunde der har nedsat nyrefunktion eller dårligt hjerte. Foderet er også det bedste valg til hunde der har nedsat leverfunktion.

Specific Heart & Kidney Support har et unikt højt indhold af omega-3-fedtsyrerne EPA og DHA fra fiskeolie. Hos hunde med hjertesygdomme kan EPA bidrage til at vedligeholde den slanke figur og appetit, normal hjerterytme og blodtryk. Hos hunde med nyreinsufficiens kan omega-3 fedtsyrerne medvirke til at hæmme udviklingen af sygdommen.

Hunde der har dårligt hjerte bliver dårligere til at udskille salt, hvorved risikoen for at ophope væske i kroppen øges. Derfor har Specific Heart & Kindey Support en lavt indhold af salt, hvilket også er til gavn for hunde med nedsat nyre- eller leverfunktion. L-carnitin og taurin er tilsat diæten for at understøtte hjertemuskulaturen.

Det reducerede indhold af protein mindsker belastningen af nyrene, da der så vil være færre affaldsstoffer i blodet som nyrene skal håndtere. Tilgengæld er proteinkilden af en meget høj kvalitet, så hunden får dækket sit behov. Det lave indhold af protein reducerer også koncentrationen af krystallerne: oxalat, cystin og urat i urinen - det mindsker risikoen for danne disse blæresten.

Ingredienser:

Majsstivelse, hvede, ris, fiskeolie, animalsk fedt, kartoffelprotein, mineraler (herunder zeolit), fiskemel, æg, hydrolyseret svineprotein, vallepulver, cellulosepulver, vitaminer og sporstoffer, trikaliumcitrat, taurin, L-carnitin, methionin, solsikkeolie. Antioxidanter: EU godkendte tilsætningsstoffer: BHT, BHA og propylgallat, ascorbylpalmitat.
Indeholder ingen syntetiske farve- eller smagsstoffer.

Bemærk:

Specific foder bestilt på hverdage inden kl. 10, afsendes samme dag. Ordren kan blive leveret af i to pakker. Specific foder kan kun leveres til privat- eller erhvervsadresse (ikke tilpakkeshop eller afhentning på lager).

Læs mere...
Produktvariant:
Produktstørrelse
disableadd 1000 1772 string(4) "1000" int(1772) int(-772) bool(true)
Praktisk info
Kunde anmeldelser
Spørgsmål
  • Gratis levering ved køb over 499 kroner (til pakkeboks under 20 kg)
  • 30 dages returret*
  • Fragt fra 39 kroner

* Bemærk returretten gælder i følge lovgivningen ikke loppemidler.

BEMÆRK: Specific-produkter sendes fra et andet lager end resten og afsendes samme dag ved bestilling senest kl. 11.30 på hverdage.

Tidligere spørgsmål: